Subject: Fra Mojo og Tønder til Australien

Kære venner.

Livet er absurd nogengange. Sidste weekend spillede jeg med en Abba tribute band foran adskillige tusind mensker (flere end jeg kan tælle...😀), men med tungt hjerte (som det utaknemmelige skarn jeg er) da det kan blive ret tungt at efterligne andre, weekend efter weekend efter weekend. Heldigvis har jeg mine egne jobs at se frem til 😀 og jeg glæder mig som et lille barn til at komme til Danmark og spille for jer i næste uge.

Mojo's Monday Juke Joint

Mandag d.22/8, kl. 22 spiller jeg et sæt på gode gamle Mojo (eller Rådhuskroen, som den stadig hedder i mit hovede). Monday Juke Joint aftenen er styret af Brett Perkins, jeg er "hovede-navnet" og ellers er det en "Åben scene", så der er andre singersongwritere der også optræder.


Historie undervisning:

I "gamle dage" var en Juke Joint et sted med musik, druk og gambling.

Sådan en Juke Joint lå typisk i et kryds på en hovedvej i det sydlige USA.

Mojo ligger hverken i USA eller på en hovedvej - men den stemning som den beskrivelse fremkalder, kan man let forestille sig være en del af Mojo.

Hver mandag er der åben scene for alle der har en sang på hjertet.


Hagges Pub/Tønder Festival

Tors d.25/8 + Fredag d.26/8 udlever jeg min livslange drøm om at spille på Tønder Festivalen -så næsten da... Folkene bag festivalen driver også Hagge's Pub i selve Tønder by, og der optræder jeg torsdag (17.30-19.00) og fredag (14.40-16.00) imens festivalen løber af stablen. (Dvs man behøver ikke købe billet til Festivalen for at at komme ind til det iøvrigt gratis arrangement.)



Historie undervisning:

Hagge’s har eksisteret siden maj 1988, hvor folk fra Tønder Festivalen tog initiativ til at købe og ombygge det tidligere Hagge’s Hotel til festivalens kontorer og spillestedet Hagge’s Musik Pub.

Fra den spæde start har repertoiret taget afsæt i festivalens musik og er kvalitetsmusik inden for folk, folkrock, blues, jazz, cajun/zydeco og andre beslægtede genrer.


Cirka 40 gange om året er der levende musik på den lille scene, hvor der er en tæt og intim kontakt mellem kunstner og publikum. Der er omkring 90 siddepladser plus ståpladser i baren.

Australiens Turne 2023

Ja noget helt fantstisk er sket: Da jeg var på turne i maj/juni i Australien, med George Michael Tribute bandet Fastlove World Tour, mødte jeg helt tilfældigt en promoter i Melbourne. Jeg var til et "house party" (det vi bare kalder en "fest" på dansk) og vi faldt i snak. Da hun hørte at jeg skrev og spillede mine egne sange, opfordrede hun mig til at spille på en lokal Open Mic aften et par dage senere.


Hun kom så og hørte mig, var vild med musikken, og hun er nu igang med at booke en turne til mig i Australien i Januar-Februar 2023. Med lidt held kommer jeg også til New Zealand og spiller. Der spillede jeg nemlig en udsolgt solo koncert i hovedstaden Auckland i 2019, mens jeg var dernede på turne med det engelske drum'n'bass band Dub Pistols.


Hvis nogen af jer kender danskere i Australien eller New Zealand, må i meget gerne sætte mig i kontakt med dem. Hvem ved, det kan jo være de kender en på det lokale spillested, eller har lyst til at låne en seng til en dansk musiker.

Jeg glæder mig til at se jer alle sammen, kh Andreas / Drezz ❤️


Powered by:
GetResponse