Subject: Andreas' Nyheder

NEW SINGLE:   LOVE & WAR
På fredag d. 8. Maj udsender jeg sangen Love & War, som er den første af 10 singler, som jeg har tænkt mig at udgive over det næste års tid. Jeg spiller i den forbindelse et online spillejob på min Facebookside kl. 19:30 dansk tid. Kig forbi !
Jeg har valgt denne gang at åbne armene fuldt for Spotify, da det iøjeblikket er stort set den eneste mulighed for, at få mange folk til at lytte på min musik. 

-Danmarks radio er meget svære at komme igennem til. Sidst jeg udgav blev to sange spillet tre gange ialt der. DR spiller hovedsageligt kun playlistebestemt musik. P3 har en online portal man kan sende musik til, men der passer min musik ikke.
-På YouSee har man som kunstner ingen mulighed for selv, at påvirke hvor meget ens musik blir spillet. DET har man derimod på Spotify.... hvis man gør sit fodarbejde... og fodrer algoritmerne.....

Så jeg har en bøn til jer....til dig.....det tager HØJST TO MINUTTER og det kan virkelig kan lave en forskel.
Det det handler om på Spotify, er at få så mange som muligt, til at følge ens Spotify Kunstner Side. (Det er ikke det samme som min private Spotify profil som jeg ved nogle af jer følger....og som er røvkedelig). Jo flere følgere man har på sin Spotify Kunstner Side og jo flere der kommer til, jo mere reagerer algoritmerne i ens favør. Dvs. at de booster ens synlighed for ANDRE, nye, potentielle følgere, der så får præsenteret ens musik på den daglige playliste, som hver dag blir specialavet til hver enkelt lytter og som man kan se når man åbner sin Spotify.
Grundlæggende betyder det, at hvis I har lyst til at støtte mig i min musikrejse, vil jeg være ovenud lykkelig hvis I gider gå ind på min Spotify Kunstner Side og trykke på "Follow" knappen.  - Det er så såre simpelt..... og betyder dog så meget......
Hvis I SÅ synes at I da godt lige kan bruge ET MINUT til, nu I er igang, kan I lave en playliste. DET kan algoritmerne nemlig også rigtig godt lide. (De spiser nemlig playlister til morgenmad........)
-og det er SUPER LET  at lave !

1. Gå ind på  mit album Disturbed
2. Tryk på de tre prikker nedenfor titlen Disturbed
3. Vælg "Add to playlist"
4. Tryk på den grønne knap der kommer op
5. Tryk på "Create"
Jeg vil være super taknemlig, hvis I allesammen gad gøre det idag. Så hjælper I nemlig mig med at booste min synlighed, allerede nu, og så får Love & War en meget bedre behandling af Spotify, når den udkommer imorgen, fredag og I har en playliste lavet klar til at putte den nye sang i. 

Jeg håber I allesammen vil hjælpe mig, lytte til min sang og logge ind for at se mit job på min Facebook side fredag kl. 19:30.

Jeg håber snart at der blir mulighed for at komme til Danmark og spille igen. Det savner jeg virkelig, da det har været superhyggelige vi har haft, på både Zeppelin Bar, Drop Inn osv.

Kærlig hilsen,

Drezz
You may unsubscribe or change your contact details at any time.