Teema: Vaata pilkupüüdvaid müügis olevaid suvekodusid Eesti saartel

Eesti saared on omanäolised, kulgevad isemoodi elurütmis ning pakuvad kosutust kõigile, kes sinna puhkama sõidavad. Kui huvi saareelu vastu on tõsisem, siis tasub kaaluda juba praegu suvemaja ostu.


Oleme välja valinud 5 kõige eriilmelisemat suvekodu Saare-, Hiiu- ja Muhumaalt, millest igaüks kõnetab omapära või erilise kohaliku puudutusega.


Kui sind huvitab aga kogu Uus Maa poolt pakutav kinnisvara Eesti saartel, siis Saaremaa pakkumised leiad SIIT

ning Hiiumaa pakkumised leiad SIIT.


Kena suve jätku soovides,

Sinu Uus Maa


Uue-Kordoni, Kõruse küla, Saaremaa


Unikaalne ehitusõigusega kinnistute kooslus Vilsandi looduskaitsealal koos isikliku paradiisirannaga. Olemas suvemaja kõrvalhoonetega. See on koht, mille sarnast Eestis teist ei ole!



Rannametsa, Simiste küla, Muhu


Oma merepiiriga suvekodu Muhu saarel. Kinnistul on 2012. aastal valminud suvila, saunamaja, maakelder ja väike abihoone. Lisaks iluaed ja aiamaa ning loomulikult ei puudu ka ehtsad muhumaised kadakad!



Kargi küla, Saaremaa


Imeline, maitsekalt renoveeritud talukompleks Saaremaal koos 850 meetrise merepiiriga. Rohkelt privaatsust ja värsket mereõhku!



Ilu talu, Vaemla küla, Hiiumaa


Hiiumaa ilusaima kodu tiitliga pärjatud ajalooline rookatusega elamu endise Vaemla mõisa maadel. Hoone täielikult rekonstrueeritud, kinnistul mitmeid kõrvalhooned. Suurepärane ja terviklik miljöö!



Merineitsi tee 2, Tahkuna küla, Hiiumaa


Väike moodne suvila Hiiumaal. Maja ümber marjametsad, lähedal liivarand. Kinnistul ehitusõigus kahe hoone ehitamiseks.


Meie maaklerid pakuvad sõbralikku, iga konkreetse kliendi vajadusi arvestavat, paindlikku ja usaldusväärset teenust. Aitame kogu protsessi läbi viia ja võtame enda kanda kogu tehingutega seonduva asjaajamise, tegutsedes diskreetselt Teie parimates huvides.


Kui oled huvitatud mingist objektist, siis võta julgelt ühendust meie maakleriga ning lähme Sinu uut kodu vaatama!