Teema: Vaata, mis on uued parimad ärikinnisvara üüripakkumised!

STIILNE 1. KORRUSE ÄRIPIND VOLTA KVARTALIS
Tööstuse 47D, Põhja-Tallinn

Kiirelt laienevas Volta Kvartalis vabaneb sügisel väga atraktiivne ja silmapaistev äripind, mis paikneb Tööstuse tänava ääres. Hetkel on pinnal restoran, kuid vajadusel on võimalik pinna ruumilahendust ja funktsiooni muuta. Samas, hubane restoran oleks piirkonna rohekaarvulist ja üha kasvavat elanikkonda arvestades väga teretulnud.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

VIIMASED VABAD BÜROOD ARTER KVARTALIS
Liivalaia 34/36, Kesklinn, Tallinn

Tallinna silmapaistvaim ärikvartal Arter valmib juba sügisel. Kvartali 15. korruselises büroohoones on pakkuda veel viimased vabad bürood. Ruumid on võrratute vaadetega, avarad ja valgusküllased. Hoones on katuseterrass, spaa ja spordiklubi, samuti restoranid. Kõik selleks, et pakkuda üürnikele esmaklassilist töökeskkonda.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

BÜROOD KAUNI ARHITEKTUURIGA KAWE CITYS
Tatari 1, Kesklinn, Tallinn

Üürile anda bürood väärikas ja energiatõhusas Kawe City büroohoones. Vabaduse Väljakul asuv hoone on silmapaistvalt kauni arhitektuuriga. Bürood on kõrgete lagedega ja valgusküllased ning suurepärase sisekliimaga. Naabruses on ka värskelt rekonstrueeritud Kawe Plaza, kus samuti veel mõned ilusad bürood saadaval.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

SILMAPAISTVALT KAUNIS ÄRIPIND SÜDALINNAS
Narva mnt 7B, Kesklinn, Tallinn

Üürile anda eksklusiivne, suurte vitriinakende ja kõrge laega kaubanduspind Zenith Ärimajas Narva maanteel. Asudes ühe Tallinna peatänava ääres, on pind väga hästi nähtav ning fassaadile saab paigaldada reklaami.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ERI SUURUSES PINNAD UUENENUD ÄRIKESKUSES
Sõle 14, Põhja-Tallinn

Eelmisel aastal uuenenud Sõle Ärikeskuses saab üürida büroosid suurustes 18 - 650 , lisaks on saadaval värskelt valminud 1. korruse äripinnad. Ruumid on hubased ja avarad, valmis sisse kolimiseks. Hoones on jalgrataste hoiuruum ja duširuumid, suuremate büroodega koos saab üürida ka parkimiskohti. Ümbruses on tasuta parkimine ning lähedal on ühistranspordipeatused.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

SUUREPÄRASELT NÄHTAV KAUNIS ÄRIPIND
Peterburi tee 2f, Kesklinn, Tallinn

Üürile anda omaette sissepääsuga 1. korruse äripind Ülemiste Ärimajas. Pind on suurte akendega, üle 4m kõrge laega ja ideaalselt nähtav, asudes tiheda liiklusega Peterburi tee ääres. Hoone fassaadile saab paigaldada reklaami ja tasuta parkimine klientidele kohe ukse ees.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

PREMIUM LAO-, TOOTMIS- JA BÜROOPIND
Tala 9, Lasnamäe, Tallinn

Lasnamäe südames on valmimas ainulaadne premium-klassi ärihoone, kus on erinevates suurustes modernsed lao-, tootmis- ja büroopinnad. Keskkonnateadlikkuse ja innovaatilisuse vaimus on katusel päikeseelektrijaam ja kütmiseks kasutatakse õhk-vesi soojuspumpasid, tagades täieliku energiatõhususe. Üürnikel on võimalus kaasa rääkida kogu hoone planeerimises, et ruumid vastaks täpselt Teie ettevõtte vajadustele.

Imre Aulis / +372 5825 2352 / imre.aulis@uusmaa.ee

SAUE MODERNSEIM TULE 43 ÄRIMAJA
Tule 43, Saue

Juba aasta lõpus valmib Saue modernseim ärimaja TULE 43, mis on ideaalse asukohaga Tallinna Ringtee mahasõidul, tagades väga hea silmapaistvuse ja mugava ligipääsu. Uues ärimajas on pakkuda erinevates suurustes büroo-, teenindus- ja kaubanduspinnad, mis valmivad vastavalt üürniku soovidele!

Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

AVAR JA HUBANE BÜROO KULDSEL MIILIL

Kalasadama tn 4, Tallinn

Üürile anda avar ja hubane äripind Kalarannas. Suured merevaatega aknad, oma kööginurk, mõnusad puhkealad ja nõupidamisruumid, valgusküllane open office ja tasuta parkimine. Ava oma unistuste büroo uksed Kuldsel Miilil!

Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

VIIMANE VABA PIND PÄRNU MNT 495 STOCK-OFFICE'IS
Pärnu mnt 495, Tallinn

Juba suvel avab uksed uus Pärnu mnt 495 Stock-Office, kus on saadaval viimane äripind, mis on jaotatud kahe korruse vahel, kusjuures üks korrus on viimistlemata, pakkumaks kliendile paindlikke kujundusvõimalusi. See uuenduslik stock-office pakub kõrgtehnoloogilist töökeskkonda, mida üürivad tunnustatud ettevõtted nagu Ramirent ja Tehnokonsult.

Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

VÄGA KÕRGE LAEGA TOOTMISPIND MAARDUS
Lao 12, Maardu

Hoone esimesel korrusel asub tootmispind suurusega ca 800 m² ning hoone otsas olevatest bürooruumidest on renoveeritud teise korruse bürood. Tootmispinna kahes ääres on kõrged uksed. Hoonesse on paigaldatud tulekahju signalisatsiooni liiniandur ja territoorium on valvega.

Imre Aulis / +372 5825 2352 / imre.aulis@uusmaa.ee

MADALATE KÕRVALKULUDEGA ÄRIPIND VANALINNAS
Müürivahe 31, Vanalinn, Tallinn

Suurepärane asukoht avatuna Müürivahe tänaval, mis viib otse Viru tänavale - seetõttu on mööduv jalgsiliiklus väga tihe, tagades suurepärase nähtavuse. Äripind on just renoveeritud ja kõike vajaminevat on võimalik vastavalt kliendi vajadustele muuta.

Isabell Laast / +372 5628 0911 / isabell.laast@uusmaa.ee

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.