Teema: Vaata, mis on parimad ärikinnisvara pakkumised augustis 2022

EKSKLUSIIVSED ÄRIPINNAD KALARANNA KVARTALIS

Kalaranna 8, Põhja-Tallinn


Saadaval on erinevates suurustes, vitriinakendega, I-korruse äripinnad Kalaranna Kvartalis! Pindasid on võimalik omavahel liita ja huvi korral on võimalus üürida ka suuremat pinda. Eelkõige sobivad kvartalisse kaubanduse ja teenindusega tegelevad ettevõtted, kuid võimalik on luua ka tõeliselt omanäoline ja eksklusiivne büroopind.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

ESINDUS, LADU JA BÜROO REKONSTRUEERITUD HOONES

Laki 30, Mustamäe, Tallinn

 

Pakkuda on veel viimane vaba pind Mustamäel Astro Kvartalis rekonstrueeritud hoones. Sobib ettevõttele, kel on vaja, et esindus, ladu ja büroo oleks mugavalt ühe katuse all. Ruumilahendust saab üürniku vajaduste järgi kohandada. Parkimine on tasuta ja hoone hästi nähtav ja ligipääsetav.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

VITRIINAKENDEGA ÄRIPIND STOCKMANNI VASTAS

Tartu mnt 24, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda vitriinakende ja omaette sissepääsuga äripind Stockmanni kaubamaja vastas. Tallinna ühel tuiksoonel paiknev ja suurepäraselt nähtav pind sobib nii kaupluseks, teenuste pakkumiseks kui kohvikuks.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

SOODNE TOITLUSTUSPIND SÜDALINNA ÄRIHOONES

Tornimäe 5, Südalinn, Tallinn


Üürile anda lõunatoitlustuseks sobiv äripind tuntud ja mainekas Tornimäe Ärikeskuses. Suurpärane asukoht Tallinna ainsas kõrghoonete piirkonnas, kus ümbruses on mitu suurt büroohoonet. Mugav ligipääs kauba laadimiseks ja reklaamivõimalus hoone fassaadil.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUED BÜROOD MUSTAMÄE TEHNOPOLIS

Mäealuse 2/4, Mustamäe, Tallinn


Üüri büroo populaarse Mustamäe Tehnopoli uusimas brüoohoones, mis valmib juba aasta lõpuks! Tehnopol on väljakujunenud ärilinnak, kus on bürood paljudel edukatel ettevõtetel. Uue hoone üüripinnad ehitatakse valmis vastavalt üürnike vajadustele ja pakkuda on erinevas suuruses bürood.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

PEETRISSE VALMIB PEATSELT UUS LAOHOONE

Reti tee 6, Rae vald, Peetri


Reti laod on 2022. aasta suveks valmiv moodne energiatõhus hoone, mis ühendab endas mitmefunktsionaalseid laopindasid ja väikeseid büroosid. Hoone sobib ideaalselt logistikaettevõtetele kui ka teistele valdkondadele, sh ladustamine, väike-tootmine, väike-tööstus ja teenindus, kuna hoone on planeeritud Tallinn-Tartu mnt äärde.


Sandra Metsa / +372 5685 7530 / sandra@uusmaa.ee

MULTIFUNKTSIONAALNE HOONE MAHTRA TÄNAVAL

Mahtra 30d, Lasnamäe, Tallinn


MARA Ärimaja ehitatakse Lasnamäe ühe suurima läbitavusega piirkonda. Esimesel korrusel paikneb kaubandus/esinduspind suurusega 356,8 m², millel on otseligipääs laole. Laopind 754 m², mida saab vajadusel jagada kolmeks. Teisel ja kolmandal korrusel paiknevad hubased büroopinnad suuruses 45-390 m².


Sandra Metsa / +372 5685 7530 / sandra.metsa@uusmaa.ee

STIILSED BÜROOD UUES SÜDALINNA KÕRGHOONES

Maakri 23a, Kesklinn, Tallinn

 

Järgmiseks kevadeks valmib uus kõrghoone Maakri tänaval. Endine Postimehe Maja saab täielikult rekonstrueeritud ning tulemuseks on elegantne 17-korruseline büroohoone. Esmaklassilise siseviimistlusega bürood ja 1. korruse äripinnad, sh restoranipind ehitatakse valmis üürnike vajaduste järgi.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUS BÜROOHOONE POPULAARSES VEERENNI ASUMIS

Veerenni 38B, Kesklinn, Tallinn


Populaarsesse Ringi Kvartalisse kerkib kolmas pilkupüüdev büroohoone Sektor. 3000 m2 kogupinnaga hoones on veel pakkuda mõned vabad bürood. Preagu saab üürnik ruumilahenduse osas veel kaasa rääkida.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUS MODERNNE ÄRIPIND PEETRIS

Vana-Tartu maantee 79a, Rae vald, Peetri


Tiheda liiklusega Tartu maantee ääres on valminud uus ja esinduslik Peetri Maja, kus on saadaval erinevates suurustes kaubandus-, teenindus- ja büroopinnad. Hoone on moodsate tehnoloogiliste lahendustege, ümbritsetud väärikate naabritega ja südalinn jääb vaid 10-minutilise autosõidu kaugusel.


Sandra Metsa / +372 5685 7530 / sandra@uusmaa.ee

KÕRGETE LAGEDEGA ÄRIPIND NOBLESSNERIS

Peetri 11, Põhja-Tallinn


Üürida äripind Noblessneri Sadamalinnakus, mis sobib nii bürooks kui teeninduseks. Äripind on kvaliteetse standardviimistlusega, privaatse sissepääsu, kõrgete lagede ja avarate akendega. Erilahendused on võimalikud vastavalt üürniku soovile ja olemas on ka köögi valmidus.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

KAUBANDUS-TOITLUSTUSPIND SÜDALINNAS

Narva mnt 2, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda suurepärase asukohaga toitlustus-kaubandus-teeninduspind Viru ristmikul. Üüripind on hästi nähtav, leitav ja mugavalt ligipääsetav. Narva mnt pool suur vitriinaken, kõrged laed, rohkelt avarust ja valgust ning personaalne sissepääs tänavalt. Üürnikuks on oodatud kogemusega ja arusaadava finantsajalooga ettevõte.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

VIIMASED BÜROOD UUENENUD ROCCA ÄRIMAJAS

Paldiski mnt 96, Haabersti, Tallinn


Viimased kaks vaba bürood ootavad üürnikke kaunilt rekonstrueeritud Rocca Ärimajas. Hoone on silmapaistev ja mugavalt ligipääsetav nii ühistranspordi, auto kui loodussõbralike transpordivahenditega. Valgusküllased ja stiilse siseviimistlusega bürood on valmis koheselt sisse kolimiseks.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

MÜÜA AINULAADNE ÄRIPIND FAHLES

Tartu mnt 84a, Kesklinn, Tallinn


Müüa silmapaistev ja suurepärase asukohaga 460 m2 suurune äripind, mis asub unikaalse arhitektuuri ja kõigi mugavustega modernses Fahle ärilinnakus.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard@uusmaa.ee

MÜÜA ARENDUSPROJEKT SAUEL

Saue, Harjumaa


Müüa korterelamute arendusprojekti Saue vallas. Kokku 90 ühikut, 9000 SBP.


Danel Talpsepp / +372 5666 7437 / danel@uusmaa.ee

MÜÜA ARENDUSPROJEKT VIIMSIS

Viimsi, Harjumaa


Müüa kehtestatud detailplaneeringuga ridaelamute projekti Viimsis. Kokku 18 ühikut.


Danel Talpsepp / +372 5666 7437 / danel@uusmaa.ee


Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.