Teema: Uusarendus Kakumäel - Jõeküla perekorterid 🏖️☀️


A-energiaklassi kortermajad Kakumäel

Teatame rõõmuga, et oleme alustanud hubaste perekorterite müüki Tallinnas Kakumäel, Jõeküla elurajoonis. Ehitus on juba alanud!

Jõeküla elurajooni rajatakse neli ilusa arhitektuuriga kortermaja, mis moodustavad tervikliku keskkonna. Igas elamus on 11 - 13 kahe- kuni neljatoalist läbimõeldud planeeringuga korterit, mis pakuvad elamisrõõmu erinevas suuruses peredele.

Saadaval on kahe- ja kolmetoalised klassikalised korterid kui ka suured, läbi kahe korruse ulatuvad, privaatse sissepääsuga neljatoalised kodud. Osadel korteritel on katuseterrassid.
Kõik korterid viimistletakse kvaliteetselt ja heledates toonides. Maast laeni aknad toovad tubadesse maksimaalselt palju päikesevalgust ning pakuvad meeldivaid vaateid ümbritsevale loodusele.

Hoonete energiatõhusust tagavad päikesepaneelid katustel, maaküte, soojustagastusega ventilatsioon ja 3-kordsed puitpakettaknad. Majade kaalutud energiaklass on A.

Igale korterile on olemas parkimiskoht kinnistul ning mahukas panipaik keldrikorrusel või korteriukse kõrval.

Jõeküla elurajooni ümbruskond on rahulik ja roheline. Lähedal asuvad Tiskre oja ja maastikukaitseala, kus on mõnus käia jalutamas ja linnulaulu kuulamas. Kakumäe randa viib 10-15-minutiline jalutuskäik.

Ootame uudistama!


Lisainfo👇

ANNIKA KARASK
+372 5621 6236

EGON JUHANSON
egon.juhanson@uusmaa.ee
+372 5683 2450

Maakri 19/1 V korrus, Tallinn, Harjumaa 10145, Estonia
Võite igal ajal tellimise lõpetada või oma kontaktandmeid muuta.