Teema: Uus Maa laiendab haaret!


Aprill 2018
Hea kinnisvarahuviline!

Kevad on käes ja see tähendab, et parim aeg oma kodu otsimiseks ja ostmiseks on saanud hoo sisse. Meie siin Uus Maas oleme Sinu otsingutes alati abiks ning teeme kõik, et lõplik otsus saaks parim.
Sellest uudiskirjast leiad portsu põnevaid pakkumisi, kutseid kliendipäevadele, kus kõike ise vaadata ja katsuda saad ning muidugi on meil Sulle ka mõned tähtsad teadaanded.

Ja ära unusta, et kõige kiiremini saad meie uutest pakkumistest teada Uus Maa kodulehelt ning uuest ja kõige kasutajasõbralikumast portaalist Kinnisvara24.

Valgusküllane majaosa Veskimöldre vaikuses ja mändide roheluses!
Valgusküllane imekauni siseviimistlusega majaosa Veskimöldres. Avarast avatud köögiga elutoast avaneb igal aastaajal kaunis vaade maitsekalt kujundatud õuealale.
Kui oled otsimas kodu vaikuses ja mändide roheluses, siis see pakkumine on just Sulle! 
Maja müüakse kogu sisustusega ja samuti jääb alles õuemööbel ning vajalikud tööriistad aia hooldamiseks. 

See on unistuste kodu ka suuremale laste ja lemmikloomadega perele!
Kaunis ja avar eramu Merirahu elamurajoonis!
Merirahu elamukvartalis on müüa stiilne, neofunktsionalistliku arhitektuuriga kahekorruseline avara ja läbimōeldud planeeringuga eramu! Ruumide viimistlemisel on kasutatud naturaalseid materjale. Nii katab põrandaid vastavalt ruumidele puitparkett, keraamiline ja looduskiviplaat. 

Suurepärane asukoht inimesele, kes hindab modernset ja mugavat elustiili linnas, aga teisalt ka meeldivat looduslähedust.


Uhiuus rõduga perekodu Kalamajas. Autokoht ja panipaik hinnas!
Mugava läbi-maja planeeringuga perekorteri koosseisu kuulub suur avatud elutuba + köögiosa, 3 magamistuba sh 1 eraldi tualetiga, vannituba tualetiga ja esik. Korteri pinnale lisandub elutoast avanev päeva- ja õhtupäikse suunas lai 7,8m2 rõdu.

Kõrge ehituskvaliteediga majal on energiaklass B ja gaasiküttesüsteem. Korteri põrandatel naturaalne parkett, pesuruumides keraamilised plaadid, seinad kaetud heleda värviga.

UUSARENDUSED
Viimsirahu kliendipäev
21.04 kell 12-15!

Eesti rikkaimas vallas on kolmiseks valmis uued B-energiaklassi ridaelamud! Viimsirahu ridaelamute puhul on tegemist äärmiselt kvaliteetselt ehitatud ja viimistletud kodudega.


Uus terrasside ja rõdudega kortermaja Pelgulinnas!

Härjapea tänaval kerkib 2018 a kevadel valmiv 3-korruseline maa-aluse parkimiskorrusega korterelamu, millel krohvitud fassaad ja plekk-katus.
Majas on kokku 12 hea planeeringu ja optimaalse suurusega korterit. Neist kaheksal on rõdu, esimese korruse korteritel aga terrass. 

Kiili kodudel uued hinnad!

Nendes hea planeeringuga kodudes on keskmiselt 108 ruutmeetrile läbi kahe korruse lahedalt paigutatud 3 magamistuba, avatud köögiga elutuba ja saun. Hubasust lisavad kaminavalmidus elutoas ning mõnusalt avarad rõdud ja terrassid. Autokohti on igale perele lausa 3.

Nurmenuku elurajoonis on uued avamishinnad! 

Uus elamuarenduse piirkond Pärnu linnas, kus põhjamaisest kodust koos kõigi lisaväärtuste ja -võimalustega moodustub ühtne elustiil.
Esimese korruse korterid on avarate terrassidega, teise ja kolmanda korruse korterid suurte rõdudega.
Elamus on lift, panipaigad ning katuseterrass – iga korteri juurde kuulub ka parkimiskoht.

Pärnus avas uksed uus Büroo!

Anname rõõmuga teada, et avasime suvepealinnas uue, Uus Maa Pärnu Kuninga büroo, et veelgi paremini kõiki meie tuntud headuses kinnisvarateenuseid pakkuda.
Astu läbi kontorist Pärnu kesklinnas, Kuninga tänav 36!

Kinnisvara 24 

Suurepärane uudis kõigile kinnisvarahuvilistele. Eesti kinnisvaraportaalide sekka on astunud kõige kiiremini kasvav ja paljude eelistega Kinnisvara24, kus on loomulikult esindatud ka Uus Maa.

Toome välja mõned olulised nüansid, miks just seda portaali eelistada: 
  • Kõige värskemad kuulutused. Ainult Kinnisvara24-s näed müügi- ja üüripakkumisi          2 päeva enne teisi.
  • Eesti nutikaim ja kiireim otsingusüsteem.
  • Kinnisvara24.ee mobiilivariant on omasuguste seas lihtsaim ja võimalusterohkeim.

                              Viska pilk peale: 
Uus Maa Rullituur tuleb taas!

Rullisõpradele on hea uudis - ka sel hooajal aitame hoogu lükata Põhjamaade populaarseimale rulluisusarjale - Uus Maa Rullituur.
Et kolm aastat on etapp samas rütmis tiksunud, siis sel aastal on etappidele kas toimumispaiga või -aja osas mõningat vaheldust oodata. Hooaja avapauk on Tabasalu asemel hoopis Kuressaares 2. juunil ning rahvusvaheline Tallinna etapp 12. augustil Viimsis.

UusMaa Rullituur on Põhja-Euroopa suurim erinevatest distantsivalikutest kokku pandud kiir-rulluisutamise sarivõistlus, millel osalemine on jõukohane erineva vanuse ja oskusega harrastajatele. Eesmärgiks on rulluisutamise, kui meeldiva suveharrastuse propageerimine laste, harrastajate ja sportlaste seas. Pakkuda vaheldusrikkaid võimalusi rullimiseks erinevates Eestimaa paikades.

Leiad meid nüüd ka Instagramist! 
Hea Sõber!

Seoses maikuus jõustuva andmekaitseseadusega oleme korrastamas oma kliendibaasi. Selleks, et saaksid ka edaspidi Eesti täpseimat ja põhjalikumat kinnisvaraturu ülevaadet, parimaid pakkumisi turul ja värskeimat infot uutest projektidest, on meil vaja uuesti Sinu kinnitust, et võime Sulle infot edastada.

Kinnitamiseks ei ole vaja teha muud, kui sisestada oma andmed ning nõustuda Uus Maa Kinnisvarabüroo privaatsuspoliitikaga.

Uus Maa Kinnisvarabüroo 
uusmaa@uusmaa.ee
Kui kiri ei avane korrektselt, palun vajuta siia!
Maakri 19/1 V korrus, Tallinn, Harjumaa 10145, Estonia
Võite igal ajal tellimise lõpetada või oma kontaktandmeid muuta.