Teema: Uued parimad ärikinnisvara müügi- ja üüripakkumised!

STIILSED BÜROOD MUSTAMÄE UUSIMAS BÜROOHOONES

Mäealuse 2/4, Mustamäe, Tallinn

 

Üürile anda uued bürood hinnatud Mustamäe Tehnopoli uusimas hoones. Kaunis siseviimistlus, palju valgust ja avarust ning üürniku soovide järgi ruumilahendused. Väga hea hinna ja kvaliteedi suhe ning madalad kõrvalkulud. Mugav parkimine maa-aluses garaažis ja parkimismajas.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

SISSEKOLIMISVALMIS UUS BÜROO SEKTOR MAJAS

Veerenni 38B, Kesklinn, Tallinn

 

Üürile anda büroo Ringi Kvartali uusimas, Sektor Majas. Pind on hubase atmosfääriga ja valgusküllane, üürhinnas ka köögimööbel ja garderoob. Hea sisekliima, energiatõhus hoone ja madalad kõrvalkulud. Mugav asukoht kesklinna servas, kuhu on hea ligipääs nii auto, ühistranspordi kui keskkonnasäästlike liiklusvahenditega.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

KAUNITE VAADETEGA BÜROO SÜDALINNAS

Ahtri 6A, Kesklinn, Tallinn

 

Müüa avar ja valgusküllane büroo hästi tuntud Admirali Majas. Büroos on hubane atmosfäär ning inspireerivad vaated Vanalinnale ja merele. Mugav parkimine hoone parkimismajas, klientidele parkimisvõimalused avalikes parklates hoone ees ja naabruses.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UNIKAALNE JA SILMAPAISTEV ÄRIPIND

Kentmanni 10, Kesklinn, Tallinn

 

Müüa atraktiivne inspireeriva atmosfäärgia äripind Kentmanni ja Rävala puiestee nurgal. Stiilne siseviimistlus, suured aknad ja ligi 4m kõrgune lagi 1. korrusel ning hubased paekiviseinad soklikorrusel. Omaette sissepääs ja esinduslik asukoht, parkimisvõimalus hoovis ja klientidele mugavalt maja ees tänaval.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

MODERNNE TÖÖKESKKOND, LISAKS SPORTIMISVÕIMALUS

Sõpruse pst 145, Kristiine, Tallinn

 

Üürile anda hubased värskelt renoveeritud ca 25-75 m² bürood Sõpruse Ärimajas. Üürnikele ühiskasutuseks on mugav sisustatud kööginurk ning stiilne konverentsiruum. Lisaks on hoones paar veidi suuremat bürood. Hoones on ka tasuta majasisene jõusaal, jalgrattaparkla ja duširuumid, mugav parkimine ning ühistranspordipeatused on samuti lähedal.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

HUBASED BÜROOD MAYERI ÄRIKESKUSES

Paldiski mnt 29, Kristiine, Tallinn

 

Üürile anda erinevates suuruse bürood Mayeri Ärikeskuses, Kristiine ja Kesklinna piiril. Pinnad on meeldiva sisekliimaga ning hubased, kõrgematelt korrustelt avanevad kenad vaated. Tasuta parkimine, jalgrataste hoiuruum koos duširuumidega ning ühistranspordi peatused vaid mõne sammu kagusel.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

LAO- / TOOTMIS- / TEENINDUSHOONE KRISTIINES

Marja 7, Kristiine, Tallinn

 

Üürile anda 442,3 m² tootmishoone, mis on madalate kuludega ning sobib autoteeninduseks, laoks või tootmispinnaks. Pinnal on 400A vool ning korralikud olmeruumid ja kontor. Väliala on võimalik kasutada parkimiseks või ladustamiseks.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

PARIMA HINNAGA TOOTMISHOONE RAE VALLAS

Piloodi tee 2, Rae vald

 

Müüa 5T telfri ja gaasiküttega tootmishoone, mis on valminud 2021. aastal. Tootmisruumil on 4X4,35 m tõstuksed ning rekkaga saab ruumi sisse sõita. Ühtlasi hea asukoht ning Tallinna kesklinn on vaid 12 minuti kaugusel.


Müügihind on alla 1000€/m2, analoogseid pakkumisi turul ei ole!


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

SUURE VÕIMSUSEGA LAO-TOOTMISPIND

Sõstramäe tn 8, Lasnamäe, Tallinn

 

2024. aasta juulis vabaneb suure elektrivõimsusega lao-tootmispind Lasnamäel Betooni piirkonnas, mille eripäraks on kaks laadimissilda ja maast laadimise võimalus. Vajadusel saab juurde üürida ka asfalteeritud väliplatsi ladustamiseks.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

MAHUKAS PÕRANDAKÜTTEGA TOOTMISHOONE

Haapsalu mnt 6, Vasalemma

 

Väga laialdasi tootmisvõimalusi pakkuv hoone, milles on 4 telfrit, tavapärasest suuremad tõstuksed ja vähe siseposte. Ühtlasi olemas kaasaegne maaküte põrandasoojustusega ja puurkaevuvesi. Territoorium osaliselt asfalteeritud, osaliselt killustikkattega. Väga hea nähtavusega Haapsalu maanteele.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

AVAR JA UNIKAALNE ÄRIPIND HAABERSTIS

Ehitajate tee 114a, Haabersti, Tallinn

 

Ideaalselt toitlustuse või teenindusega tegelevale ettevõttele sobiv 591 m² suurune äripind, mis asub hästi silmapaistvalt ja tiheda liiklusega Ehitajate tee ääres. Hoone fassaadile on võimalik paigaldada oma reklaam, mis paistab silma kõigile möödujatele. Ühtlasi on äripinnal suur ja avar päikesepoolne terrass ning erakordne pizzaahi.


Valeria Sernova / valeria@uusmaa.ee +372 5666 4037

VALGUSKÜLLANE JA AVAR ÄRIPIND
Peterburi tee 47C, Lasnamäe, Tallinn 

Üürile anda avar ja valgusküllane 210,4 m² suurune büroo, kus ruume saab eraldada klaasvaheseintega, et vastata teie ettevõtte vajadustele. Koosolekuruum ja tualettruumid on eraldi ning lisavõimalusena saab paigaldada kööginurga.


Valeria Sernova / valeria@uusmaa.ee +372 5666 4037

HUBANE JA AVAR BRÜOO VEERENNI MAJAS
Siduri 3, Kesklinn, Tallinn

Üürile anda 305,5 m² suurune büroopind esinduslikus Veerenni ärihoones. Hubasel ja avaral büroopinnal on praktiline kööginurk ja tualettruumid ning moodne kliima-, side- ja turvasüsteem, mis tagab mugavuse ja turvalisuse.


Isabell Laast / isabell.laast@uusmaa.ee / +372 5628 0911

SUUREPÄRASELT NÄHTAV VITRIINAKENDEGA ÄRIPIND
Osmussaare tn 8, Lasnamäe, Tallinn

Üürile anda suurte vitriinakende ja omaette sissepääsuga äripind Lasnamäe Ärimajas. Hoone fassaadile saab paigaldada reklaami, mis teeb Sinu äri hästi nähtavaks. Pinnal on avar ja kõrge laega müügisaal, panipaik, tualett ja duširuum. Ruumid renoveeritakse enne uue üürniku sissekolimist ning ruumilahendust on võimalik muuta.


Isabell Laast / isabell.laast@uusmaa.ee / +372 5628 0911

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.