Teema: UUS MAA ÄRIKINNISVARA UUS KODULEHT



UUS MAA ÄRIKINNISVARA UUS KODULEHT


Teatame rõõmuga, et nüüdsest leiate mugavalt kõik Uus Maa Ärikinnisvara müügi- ja üüripakkumised, ostu- ja üürisoovid ning investeerimisobjektid uuelt kodulehelt! Ühtlasi saate igal ajahetkel tutvuda nii ärikinnisvara teenuste, ärikinnisvarale pühendunud maaklerite kui turu kõige olulisemate uudistega.





ÜLE 300 MÜÜGI- JA ÜÜRIPAKKUMISE


Uus Maa Ärikinnisvara kogenud maaklerid viivad kiiresti ja efektiivselt kokku kõik pakkujad ja soovijad, olgu objektiks büroo, ladu, arendus, kaubanduspind või muu ärile orienteeritud objekt.




IGAKUISED OSTU- JA ÜÜRISOOVID


Soovides leida sobivat objekti või kui näete, et teil on objekt, mis sobiks mõne meie kliendi sooviga, võta ühendust! Kõiki soove jagame nii ärikinnisvara kodulehel, kontaktivõrgustikus kui uudiskirjas.




ÄRIKINNISVARA TÄISTEENUS


Uus Maa Ärikinnisvara on igapäevaselt pühendunud teie professionaalsele teenindamisele, pakkudes läbimõeldud täisteenust, kuhu kuuluvad äripindade vahendamine, hindamine, haldamine, nõustamine, turundamine ja ärikinnisvarasse investeerimine.



UUS MAA ÄRIKINNISVARA


Uus Maa Ärikinnisvara tugevas ja eesmärkidele orienteeritud meeskonnas suurim arv ärikinnisvarale spetsialiseerunud eksperte. Nende põhjalik ja aktiivne lähenemine, integreeritud teenused ja sujuv protsess on aluseks headele tulemustele ning usaldusväärsetele ja kauakesvatele suhetele klientidega.


LIITU UUDISKIRJAGA

Liitu uudiskirjaga ja ole mugavalt kursis ärikinnisvara uudiste,
turuülevaadete ja uute objektidega.