Teema: Turulangus on korterite lisavarustuse paremaks muutnud ja see võibki nii jääda🏡

Hea kinnisvarasõber!


Aprill toob endaga kaasa mitte ainult kevadisi vihmasadusid, vaid ka värskeid tuuli kinnisvaraturul☀️ Selles kuus, mil loodus ärkab ja päevad on juba märgatavalt soojemad ja pikemad, on ka kinnisvaraturg täis elavust. Nii nagu kevadlilled, nõnda puhkevad õitsele🌸 ka uued võimalused ja pakkumised meie hinnatud uusarendustes.


Uudiskirja pealugu toob välja, kuidas hiljutised muutused kinnisvaraturul on korterite lisavarustuse taset tõstnud. Ostjate turul on arendajad tulnud omalt poolt välja kvaliteetsemate ja paremini varustatud elamispindadega😎


🗣Rõõm on tutvustada uut põnevat arendust – Adoffi 1 Rakveres. See kaasaegne elamuprojekt pakub mitte ainult kvaliteeti ja mugavust linnasüdames, vaid ka innovaatilisi lahendusi, mis vastavad tänapäeva elanike nõudmistele. 


Meil on jätkuvalt pakkuda suurepäraseid võimalusi🤩 järgmistes arendustes: Pöörise, Lenderi Aed, Soo 45, W170, Taludevahe ja Mesiohaka Niidukodud.


Aprill on ideaalne aeg, et teha muudatusi ja tuua oma ellu uut värskust. Külasta meie arendusi ja leia oma unistuste kodu💛


Ilusat aprillikuu jätku!☀️

Sinu Uus Maa

Märtsikuu turuülevaade: märts kinnisvaraturule pööret ei toonud

Märtsi kinnisvaraturg, mida mõjutas anomaalselt veebruarist väiksem tööpäevade arv, jäi aktiivsuse poolest madalaks, kinnitades viimase aasta jooksul täheldatud stabiilsust, mis meenutab 2016. aasta taset.

Ekspert: turulangus on korterite lisavarustuse paremaks muutnud ja see võibki nii jääda

Eesti suurima kinnisvarabüroo Uus Maa juhatuse liikme Igor Habali sõnul on praegu valmis uusarenduste kvaliteet ning hinna sees lisade valik parem kui kunagi varem, millest võib saada kinnisvaraturu uus standard.

UUSARENDUSED

ADOFFI 1 - elegantsed A-energiaklassi korterid Rakvere linnas


Arhitekt Rasmus Tamme (ARS Projekt OÜ) poolt loodud 4-korruselise maja korterid on 2- kuni 4-toalised, valgusküllase planeeringu, panipaiga ja avara rõdu või terrassiga. Majal on turvaline parkla maja taga. Hoone esimesel korrusel asuvad äripinnad.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

TALUDEVAHE - moodsad A-energiaklassi kodud Tiskres


Tiskresse on valmimas 2 moodsat A-energiaklassi liftiga kortermaja. 36 kaasaegset korterit pakuvad mugavat elu nii suurtele kui väikestele peredele. Hooned valmivad 2025. aasta kevadel.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

PÖÖRISE - korteri ostjale 10 000€ väärtuses kingitus


Pöörise uues 12-korruselises majas on saadaval viimased avara planeeringuga kaasaegsed 2- kuni 3-toalised korterid. Igal korteril on oma rõdu.


Tutvu korterite hindade ja plaanidega SIIN!

LENDERI AED - sinu uus kodu nüüd 15 000€ soodsamalt!


Tallinnasse Piritale on kerkinud moodne kolmekorruseline neofunktsionalistlikus stiilis elegantne kortermaja, kuhu tuleb vaid 10 valgusküllast, avarat ja läbimõeldud planeeringutega kodu.


Saadaval veel 7 korterit. Ostes korteri nüüd, siis on panipaik ja parkimiskoht HINNA SEES!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

MESIOHAKA NIIDUKODUD - liigirikkad elamukrundid Keilas


Eesmärk on rajada planeeritavale alale kaasaegne elamupiirkond, kus lisaks arenevale infrastruktuurile säiliksid ka loomulik keskkond, ajalooline tammik ja kadakane avarus.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

SOO 45 - B-energiaklassi butiikmaja Kalamajas


Majas on kokku vaid 5 korterit. Maja valmib 2024. aasta kevadel.


Kortereid iseloomustavad mõnusad avarad ja hästi läbimõeldud läbi maja planeeringud, küllusliku päevavalgust annavad suured maast laeni aknad.


Kõigil korteritel on rõdud, mis avanevad lõunasuunalisse hoovi. Parkimine on kinnises hoovis. Igale korterile on ettenähtud panipaik soklikorrusel.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

W170 - ehitus on alanud!


Nõmmel on valmimas kaks stiilset butiikmaja, kus on kokku vaid 18 kahe- kuni viietoalist korterit. Siin leiavad omale kodu nii suured kui ka väikesed pered, sest ruumi on kõigile piisavalt.


Modernsed kivimajad on ümbritsetud suure aiaga. Igal korteril on panipaik ning parkimiskoht majaaluses garaažis. Lisaks saab parkida ka hoovis.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

Märtsikuu parimad kinnisvaramaaklerid ja -hindajad


Märtsis oli üle-eestiliselt kõige tegusam Uus Maa Five Stars maakler Ly Johanson ning käibe parim oli Uus Maa Nord maakler Leho Jalg. Märtsi parim kinnisvarahindaja oli Toni Nurmeots. Palju õnne!💐

SOOVID KINNISVARA HINNATA?


UUS MAA 27 kutselist hindajat teostasid 2023. aastal 6525 eksperthinnangut üle Eesti.


  • Eksperthinnang valmib pärast vara ülevaatust keskmiselt 3 tööpäeva jooksul.

  • UUS MAA eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad.


LUXUM by Uus Maa on pühendunud premium-kinnisvara rahvusvahelisele müügile. 


Oleme hoolikalt välja valinud kõige unikaalsema ja eksklusiivsema kinnisvara, et teil oleks võimalik saada igal ajahetkel mugavalt ja kiiresti ülevaade turu parimast. Meie aastakümnetepikkune kogemus, premium-kinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktvõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja, üürniku või teile sellise kodu, millest unistanud olete. 

Otsid ostjat? Või hoopis üürilist?


Kinnisvara ostu- ja üürisoovide nimekirja leiad meie veebilehelt.