Teema: Millist kodu vajab kärgpere? (Uus Maa uudiskiri)

Head sõbrad,


Pimedad sügisõhtud on käes ja ilmad on tuulised... See on hea aeg veeta aega kodus ning nautida mõnusaid õhtuid kamina ees või hoopis pere keskis. Kui olete oma kodu veel otsimas, siis siit uudiskirjast leiate mitmeid põnevaid pakkumisi – nii kortereid kui maju.


Meil on hea meel teatada, et müügile on saabunud luksuslikud Merirahu villad, mis ühendavad endas linnakorteri ja mõnusa eramaja parimad küljed.


Loomulikult anname ka ülevaate kinnisvaraturul toimuvast. Vaatame, kuidas läks möödunud kuul ning mis saab tulevikus. Ühtlasi võtame põhjalikuma vaatluse alla ka selle, millised ootused on oma kodule kärgperedel.


Kas praegu tasub osta, müüa või üürida? Kui teil on kinnisvara-alaseid küsimusi või soov saada professionaalset abi oma kinnisvara müügil või üüril, siis meie spetsialistid on alati valmis teid aitama. Kõik kontaktid ja parimad kinnisvarapakkumised leiate, nagu ikka, aadressilt www.uusmaa.ee


Alati head soovides,

Teie Uus Maa

Kinnisvaratehingute arv langes oktoobris üle Eesti, aga hinnad pöörasid tõusule


Oktoobris tehti üle Eesti korteritega 1780 kinnisvaratehingut, mis on 9,5% vähem kui septembris. Keskmine ruutmeetri mediaanhind tõusis samal ajal aga 5% 2028 euroni.


Uus Maa Kinnisvarabüroo analüütiku Kristofer Orupõllu sõnul on tehingute vähenemise taga inimeste kindlustunde langus.


„Kui kodu on vaja kiirelt müüa, siis tuleks huvi tekitamiseks hinda alandada. Aga pikas plaanis on vähetõenäoline, et hinnad alla 2021. aasta taseme kukuvad,“ rääkis Orupõld.


Millist kodu vajab kärgpere?


Kärgpere kontseptsioon on tänapäeval juba tavapärane ega ole midagi erakordset, kui perede ühinemisel olemasolevad elukorralduslikud lahendused enam ei sobi ning tuleb leida päris uus kodu.


Artiklis toob Uus Maa Maakri büroo maakler Ketlin Jundas välja 7 olulist punkti, mille peale tasub mõelda ning mida pereringis läbi arutada enne, kui märkimisväärne väljaminek uue kodu soetamiseks teha.

UUSARENDUSED

LUKSUSLIK UUSARENDUS LOODUSKAUNIS MERIRAHUS


Ainulaadne kombinatsioon mere lähedal asuvast kodust ning looduskaunist ja rahulikust keskkonnast. Igal korteril on olemas oma isiklik terrass või privaatne hooviala. Tule kliendipäevale 20. novembril kl 12.00-15.00!


Täiendav info korterite kohta SIIN!

PÖÖRISE - VIIMANE MAJA MÜÜGIS


2023. a kevadel valmimas 12-korruselisse majas aadressil Pöörise 3 on saadaval 72 kahe- kuni kolmetoalist korterit. Igal korteril on oma rõdu, panipaik ja autokoht.


Tutvu hindade ja plaanidega SIIN!

HARKURANNA TORN - NELI KORTERIT ERIHINNAGA


Moodsad ja väga hea planeeringuga 2- kuni 4-toalised korterid Harku järve ääres!


Korterite kohta leiad infot SIIT!

SUUR KARJA RESIDENTS – AINUS UUSARENDUS TALLINNA VANALINNAS

 

Nüüd on võimalik omada korterit UNESCO maailmapärandi nimistus olevas ajaloolises majas, kus on kõige kaasaegseim siselahendus.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!


Oktoobrikuu parimad kinnisvaramaaklerid


Oktoobris tegi Uus Maa Kinnisvarabüroos üle-eestiliselt parima tulemuse nii punktisüsteemis kui ka käibes UUS MAA City büroo maakler Erki Sepa.


Kui soovid, et Sinu kinnisvara ostu- või müügitehingu eest kannaksid hoolt Eesti suurima, tuntuima, professionaalseima ja hoolivaima kinnisvarabüroo maaklerid, siis võta meiega ühendust: uusmaa@uusmaa.ee