Teema: 🏆LUXUM by Uus Maa valiti Londonis parimaks premium kinnisvara vahendavaks bürooks

Hea kinnisvarahuviline!


🍂Sügishooaeg on käes ning alustame seda mitmete toredate uudistega.


Kõigepealt on meil väga hea meel teada anda, et Uus Maa luksuskinnisvarale keskendunud büroo Luxum sai Londonis üleeuroopalisel galaüritusel kõige kõrgema tiitli “Parim Premium Kinnisvarabüroo 2023-2024”🏆 See on tunnustus pühendumise ja kõrge kvaliteedi eest, mis on toonud klientide rahulolu.


Septembri alguses tähistasime Põhjala tehases Uus Maa Maakri ning Eesti kõige jõulisema ja julgema käekirjaga kunstniku Soho Fondi sponsorsuhte algust mõnusa sügishooaja avaüritusega #SOHOFEST. Kunstniku juhendamisel valmis ühisloominguna taies nimega #kinnisvarakõrgliiga🎨


Loomulikult anname ülevaate ka turul toimuvast ja vaatame otsa viimastele numbritele. Kodu otsijatele saame aga teatada, et mitmed meie poolt pakutavad arendusprojektid on valmis – tulge vaatama ja valige oma uus kodu välja🏡


Rõõmsat ja tegusat septembri jätku!🍁

Sinu Uus Maa

Ülevaade: ka vaiksemal kinnisvaraturul on võimalik edukalt müüa

August oli korteriturul taas aktiivsem, kuid hinnatase nii Eestis tervikuna kui ka Tallinnas langes. Mõnede korteritega toimuvad tehingud aga väga kiirelt.

Üleeuroopaline tunnustus! LUXUM by Uus Maa valiti Londonis parimaks premium kinnisvara vahendavaks bürooks!

LUXUM by Uus Maa pärjati Londonis üleeuroopalisel galaüritusel kõige kõrgema tiitliga “Parim Premium Kinnisvarabüroo 2023-2024”. See on tõeliselt silmapaistev saavutus, mis kinnitab, et LUXUM pälvib üha enam rahvusvahelist tähelepanu ja tunnustus ning kannab juhtivat positsiooni nii Eesti kui Euroopa kinnisvaraturul. 

UUSARENDUSED

W170 - elegantsed butiikmajad Nõmme roheluses!


Nõmmel on valmimas kaks stiilset butiikmaja, kus on kokku vaid 18 kahe- kuni viietoalist korterit. Siin leiavad omale kodu nii suured kui ka väikesed pered, sest ruumi on kõigile piisavalt.


Modernsed kivimajad on ümbritsetud suure aiaga. Igal korteril on panipaik ning parkimiskoht majaaluses garaažis. Lisaks saab parkida ka hoovis.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

SOO 45 - väike B-energiaklassi butiikmaja Kalamaja südames!


Majas on kokku vaid 5 korterit. Kortereid iseloomustavad mõnusad avarad ja hästi läbimõeldud läbi maja planeeringud, küllusliku päevavalgust annavad suured maast laeni aknad.


Kõigil korteritel on rõdud, mis avanevad lõunasuunalisse hoovi. Parkimine on kinnises hoovis. Igale korterile on ettenähtud panipaik soklikorrusel.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

PÖÖRISE 3 MAJA ON VALMIS! TULE TUTVUMA!


Uues 12-korruselises majas on avara planeeringuga kaasaegsed 2- kuni 3-toalised korterid. Igal korteril on oma rõdu, panipaik ja parkimiskoht.


Tutvu korterite hindade ja plaanidega SIIN!

LENDERI AED - KOLI OMA UUDE KOJU JUBA SEL SÜGISEL!


Tallinnasse Piritale on kerkimas moodne kolmekorruseline neofunktsionalistlikus stiilis elegantne kortermaja, kuhu tuleb vaid 10 valgusküllast, avarat ja läbimõeldud planeeringutega kodu. Saadaval veel 8 korterit!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

HARKURANNA TORN ON VALMIS! TULE TUTVUMA VABADE KORTERITEGA!


Vali imelise linnavaatega 4-toaline korter ning saad lisaks TASUTA maa-aluse parkimiskoha (soodustus -15 000€). Pakkumisel on ka erihinnaga 2- kuni 3-toalisi kortereid.


Korterite kohta leiad infot SIIT!


Augustikuu parimad kinnisvaramaaklerid


Juulis tegi üle-eestiliselt parima tulemuse punktisüsteemis Uus Maa Five Stars büroo maakler Ly Johanson ja käibes Uus Maa al Mare büroo maakler Maksim Morgunov.


Kui soovid, et Sinu kinnisvara ostu- või müügitehingu eest kannaksid hoolt Eesti suurima, tuntuima, professionaalseima ja hoolivaima kinnisvarabüroo maaklerid, siis võta meiega ühendust: uusmaa@uusmaa.ee

SOOVID KINNISVARA HINNATA?


UUS MAA 28 kutselist hindajat teostasid 2022. aastal 7534 eksperthinnangut üle Eesti.


  • Eksperthinnang valmib pärast vara ülevaatust keskmiselt 3 tööpäeva jooksul.

  • UUS MAA eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad.


LUXUM by Uus Maa on pühendunud Eesti luksuskinnisvara rahvusvahelisele müügile


Oleme teie jaoks hoolikalt välja valinud kõige unikaalsema ja eksklusiivsema kinnisvara, et teil oleks võimaliks saada igal ajahetkel mugavalt ja kiiresti ülevaade turu parimast.

Otsid ostjat? Või hoopis üürilist?


Kinnisvara ostu- ja üürisoovide nimekirja leiad meie veebilehelt.