Teema: Kuuseheki kliendipäev 08.12 kl 13-15🏡


SAUE ROHELUS, LINNA LĂ„HEDUS

Väike ja vaikne Saue kasvab. Siiski vaid parasjagu, et säiliks ehtne väikelinnale omane meeleolu.

Kuuseheki tänavale on tänaseks päevaks kerkinud 2 maja. Kuuseheki 50 aadressil on alles veel 2 korterit, mis otsivad endale uut pere. Kuuseheki 52 aadressil on müügis veel 14 kortereit.

Kuuseheki kortermajad on 3-korruselised ning valikus on 2- kuni 4-toalised korterid. Korterite pindala jääb vahemikku 48,7m² kuni 83,7m².


NĂ„IDISKORTERID


ARENDAJAST

Arenduste investeerimisfirma Estmak Capital asutati 2008 aastal. Kohe algusest peale seadis firma oma prioriteetideks innovatiivsed, kõrgtehnoloogilised, kuid samas maksimaalselt loodussõbralikud projektid. „Roheline“, või teisisõnu ökoehitus, ei ole pelgalt viimaste aastate trend, vaid see on firma seisukoht keskkonda puudutavates küsimustes. „Rohelise“ mõttelaadi järgimine ehituses tähendab säästlikust energia ja materiaalsete ressurside tarbimisel kogu ehituskäigu vältel.

Meie edumärgid – arendusprojektid Tallinna kesklinnas: Explorer, Promenaadi majad ning Kuuseheki elamurajoon Sauel. Nimetatud objektide ehitamisel oli kasutatud Eestis täiesti uudseid ehitusstandarte:

  • Ă„rihoone Explorer sai ametlikult Eesti kõige keskkonnasõbralikumaks. Ă„rihoonele väljastati energiatõhusa ehitise sertifikaat LEED Platinum (Leadership in Energy and Enviromental Design, USGBC, USA), mis teeb sellest ametlikult Eesti kõige rohelisema omasuguste seas.
  • Esimese kortermajana Eestis ammutatakse energiat maja vaivundamendist ehk 20 meetri sĂĽgavusel asuvatest energiavaiadest. Prognoositav kokkuhoid kĂĽttekuludelt on 25–30%. Ă„ra kasutatakse ka jahutussĂĽsteemist vabanev soojus, mis tavaliselt õhku paisatakse.
  • Kuuseheki elurajoon on ehitatud vastavalt kehtivatele A-energiklassi nõuetele. Kulude veelgi suuremaks kokkuhoiuks katusele on paigaldatud päikesepaneelid. Hoovi elektriautode laadimiskohad.

MÜÜGIINFO

KĂśLLI FRIEDRICHSON
tel +372 5649 0753
kylli.friedrichson@uusmaa.ee

PIRET PALL
tel +372 5683 2450
piret.pall@uusmaa.ee

MEELIS PALDRE
tel +372 5688 2282
meelis.paldre@uusmaa.ee


Maakri 19/1 V korrus, Tallinn, Harjumaa 10145, Estonia
Võite igal ajal tellimise lõpetada või oma kontaktandmeid muuta.