Teema: 📉Korterite hinnalangus jõuab andmestikku uuel aastal

Hea kinnisvarahuviline!


2023 on olnud muutuste rohke ning ega järgnev aastagi sellele alla jää. Kõik see kajastub ka kinnisvaraturul ning pealoos võtamegi kokku viimased trendid ning vaatame ka tulevikku✨


🏡Kodu ostmiseks pole kunagi vale aeg ja meil on hea meel teatada, et oleme alustanud mitme uue arendusprojekti pakkumisega. Hubased Muinaspõllu paaris- ja ridamajad ootavad teid Jõelähtme vallas ning kesklinna võlusid saate nautida Kalevi Panorama kõrghoonetes.


🌳Muidugi leiate uusi kodusid ka meie juba valminud või valmivates arendustes Lenderi Aed Pirital, Soo 45 Kalamajas, W170 Nõmmel ja Pöörise Mustamäel.


Edukal maakleril peab peale kinnisvaravaldkonna teadmiste olema ka arusaam sellest kuidas välja selgitada, mida kliendid soovida võiksid ning muidugi suhtlemisjulgus igas olukorras. Meie teise poolaasta tegusaimad uute klientide kaardistajad olid Uus Maa Maakri büroost Aleks Neering ja Margit Toiger ning Uus Maa Ärikinnisvarast Valeria Sernova. Palju õnne💐


Kõigi meie pakkumistega saad tutvuda SIIN💛


Kauneid jõule ja tegusat uut kinnisvaraaastat!

Sinu Uus Maa

Korteriturg on saavutanud kerge stabiilsuse

Korteriturg on vaikne, aga praeguseks stabiliseerunud. Keskmine hinnatase on aga endiselt dikteeritud uusarenduste poolt.

Korterite hinnalangus jõuab andmestikku uuel aastal

Uus Maa analüütiku Risto Vähi sõnul toimus vanemate korterite hinnalangus suuresti ära, kuid statistikasse jõuab üldisem hinnakorrektsioon alles uue aasta esimeses kvartalis.

Meie teise poolaasta parimad kaardistajad olid...

Edukal maakleril peab peale kinnisvaravaldkonna teadmiste olema ka arusaam sellest kuidas välja selgitada, mida kliendid soovida võiksid ning muidugi suhtlemisjulgus igas olukorras.


Meie teise poolaasta tegusaimad uute klientide kaardistajad olid Uus Maa Maakri büroost Aleks Neering ja Margit Toiger ning Uus Maa Ärikinnisvarast Valeria Sernova. Palju õnne💐

UUSARENDUSED

KALEVI PANORAMA - jõulukampaania hinnad!


Kesklinna panoraamvaadetega korterid on valmis! Jõuluhinnad alates 30 000€ soodsamad!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

MUINASPÕLLU - uued ridaelamud ja paarismajad Liivamäe külas!


Muinaspõllu elamukvartal Liivamäe külas on perspektiivikas asukoht Sinu uuele kodule! Pakume laia valiku ridaelamubokse ja paarismaju, mille juurde kuulub suur õueala, tagades privaatsuse ja rohkelt ruumi. Loo endale mugav ja moodne kodu kiirelt arenevas piirkonnas!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

LENDERI AED ON VALMIS! TULE TUTVUMA NÄIDISKORTERIGA!


Tallinnasse Piritale on kerkinud moodne kolmekorruseline neofunktsionalistlikus stiilis elegantne kortermaja, kuhu tuleb vaid 10 valgusküllast, avarat ja läbimõeldud planeeringutega kodu. Saadaval veel 8 korterit!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

PÖÖRISE ON VALMIS! TULE TUTVUMA UUTE NÄIDISKORTERITEGA!


Pöörise uues 12-korruselises majas on avara planeeringuga kaasaegsed 2- kuni 3-toalised korterid. Igal korteril on oma rõdu, panipaik ja parkimiskoht.


Tutvu korterite hindade ja plaanidega SIIN!

W170 - ehitus on alanud!


Nõmmel on valmimas kaks stiilset butiikmaja, kus on kokku vaid 18 kahe- kuni viietoalist korterit. Siin leiavad omale kodu nii suured kui ka väikesed pered, sest ruumi on kõigile piisavalt.


Modernsed kivimajad on ümbritsetud suure aiaga. Igal korteril on panipaik ning parkimiskoht majaaluses garaažis. Lisaks saab parkida ka hoovis.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

SOO 45 - AASTA LÕPUNI HINNAVÕIT KUNI 20 000€!


Majas on kokku vaid 5 korterit. Maja valmib 2024. aasta kevadel.


Kortereid iseloomustavad mõnusad avarad ja hästi läbimõeldud läbi maja planeeringud, küllusliku päevavalgust annavad suured maast laeni aknad.


Kõigil korteritel on rõdud, mis avanevad lõunasuunalisse hoovi. Parkimine on kinnises hoovis. Igale korterile on ettenähtud panipaik soklikorrusel.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!


Novembrikuu parimad kinnisvaramaaklerid


Novembris oli üle-eestiliselt kõige tegusam Uus Maa Five Stars büroo maakler Ly Johanson ning käibe parim oli Uus Maa Pirita büroo maakler Jevgeni Semjonov.


Kui soovid, et Sinu kinnisvara ostu- või müügitehingu eest kannaksid hoolt Eesti suurima, tuntuima, professionaalseima ja hoolivaima kinnisvarabüroo maaklerid, siis võta meiega ühendust: uusmaa@uusmaa.ee

SOOVID KINNISVARA HINNATA?


UUS MAA 28 kutselist hindajat teostasid 2022. aastal 7534 eksperthinnangut üle Eesti.


  • Eksperthinnang valmib pärast vara ülevaatust keskmiselt 3 tööpäeva jooksul.

  • UUS MAA eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad.


LUXUM by Uus Maa on pühendunud Eesti luksuskinnisvara rahvusvahelisele müügile


Oleme teie jaoks hoolikalt välja valinud kõige unikaalsema ja eksklusiivsema kinnisvara, et teil oleks võimaliks saada igal ajahetkel mugavalt ja kiiresti ülevaade turu parimast.

Otsid ostjat? Või hoopis üürilist?


Kinnisvara ostu- ja üürisoovide nimekirja leiad meie veebilehelt.