Teema: 🏡Kõige soodsam aeg kinnisvara osta tuleb enne euribori langust

Hea kinnisvarahuviline!


2024. aasta algul võime tsiteerida tuntud eesti luuletajat Henrik Visnapuud, kes 100 aastat tagasi kirjutas surematud luuleread:

 

See aasta tuleb kevad teisiti,

Tiu-tiu! Ja teisiti, see aasta teisiti,

Ja kevad teisiti ja tuleb teisiti,

Tiu-tiu! Ja teisiti ja hoopis teisiti.

 

Sellest, miks see aasta tuleb teisiti ning miks just I poolaasta võib osutada viimase aja parimaks koduostmise perioodiks räägib meie seekordse uudiskirja pealugu.

 

Terviklikuma elukeskkonna huvilistele on meil pakkuda uusi kodusid Mustamäe linnaosa Pöörise arenduses, butiikmajade austajad saavad valida Pirita Lenderi Aia, Kalamaja Soo 45 ja Nõmme W170 arenduste vahel. Pöörises ja Lenderi Aias on alanud ka kampaaniad, mis pakuvad koduostjatele suurepäraseid pakkumisi.

 

Eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvarale müügile pühendunud Luxumi bränd on saanud valmis uue kodulehekülje, mis pakub kasutajasõbralikumat ja kaunimat lahendust. Oled oodatud tutvuma!


Tegusat kinnisvaraaastat!

Sinu Uus Maa

Detsembris püstitati mediaanhinna rekord, ent fassaad on petlik

Korteriturg on oma 2022. aasta lõpu / 2023. aasta alguse põhjast üle saanud ning jätkab stabiilsel, ent tipust 20–25% madalamatel pööretel. Lõppenud aasta suurimaks kinnisvaraturu mõjutajaks oli intressimäärade tõus, mille tagajärjed on suures osas realiseerunud.


Kui sinna lisada veel madal tarbijakindlus, kasvav tööpuudus ning ostujõu langus, saame täiusliku kokteili, mis jääb iseloomustama ka tänavuse aasta I poolt. Aasta II poolaastal näeme majanduses juba positiivseid momente, mis kinnisvaraturule jõuavad küll mõningase viitega.

Analüütik: kõige soodsam aeg kinnisvara osta tuleb enne euribori langust


Uus Maa juhatuse liikme Igor Habali sõnul on kinnisvara ostmiseks tõenäoliselt kõige soodsam aeg tänavu esimesel poolaastal madala tarbijakindluse tipus, enne euribori esimest suuremat langust.

UUSARENDUSED

PÖÖRISE - sinu uus kodu nüüd 10 000€ soodsamalt!


Pöörise uues 12-korruselises majas on avara planeeringuga kaasaegsed 2- kuni 3-toalised korterid. Ostes korteri nüüd, siis on panipaik ja parkimiskoht HINNA SEES!


Tule kliendipäevale 24.01 kl 17-19! Kliendipäeval ERIPAKKUMINE! Rohkem infot ja registreerumine SIIN.


Tutvu korterite hindade ja plaanidega SIIN!

Lenderi Aed - sinu uus kodu nüüd 15 000€ soodsamalt!


Tallinnasse Piritale on kerkinud moodne kolmekorruseline neofunktsionalistlikus stiilis elegantne kortermaja, kuhu tuleb vaid 10 valgusküllast, avarat ja läbimõeldud planeeringutega kodu.


Saadaval veel 9 korterit. Ostes korteri nüüd, siis on panipaik ja parkimiskoht HINNA SEES!


Tule kliendipäevale 25.01 kl 17-19! Kliendipäeval ERIPAKKUMINE! Rohkem infot ja registreerumine SIIN.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

SOO 45 - B-energiaklassi butiikmaja Kalamajas


Majas on kokku vaid 5 korterit. Maja valmib 2024. aasta kevadel.


Kortereid iseloomustavad mõnusad avarad ja hästi läbimõeldud läbi maja planeeringud, küllusliku päevavalgust annavad suured maast laeni aknad.


Kõigil korteritel on rõdud, mis avanevad lõunasuunalisse hoovi. Parkimine on kinnises hoovis. Igale korterile on ettenähtud panipaik soklikorrusel.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

W170 - ehitus on alanud!


Nõmmel on valmimas kaks stiilset butiikmaja, kus on kokku vaid 18 kahe- kuni viietoalist korterit. Siin leiavad omale kodu nii suured kui ka väikesed pered, sest ruumi on kõigile piisavalt.


Modernsed kivimajad on ümbritsetud suure aiaga. Igal korteril on panipaik ning parkimiskoht majaaluses garaažis. Lisaks saab parkida ka hoovis.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

SOOVID KINNISVARA HINNATA?


UUS MAA 28 kutselist hindajat teostasid 2023. aastal 6692 eksperthinnangut üle Eesti.


  • Eksperthinnang valmib pärast vara ülevaatust keskmiselt 3 tööpäeva jooksul.

  • UUS MAA eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad.


LUXUM by Uus Maa on pühendunud premium-kinnisvara rahvusvahelisele müügile. 


Oleme hoolikalt välja valinud kõige unikaalsema ja eksklusiivsema kinnisvara, et teil oleks võimalik saada igal ajahetkel mugavalt ja kiiresti ülevaade turu parimast. Meie aastakümnetepikkune kogemus, premium-kinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktvõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja, üürniku või teile sellise kodu, millest unistanud olete. 

Otsid ostjat? Või hoopis üürilist?


Kinnisvara ostu- ja üürisoovide nimekirja leiad meie veebilehelt.