Teema: Kinnisvaraekspert: tõenäoliselt on pika üürilepingu sõlmimiseks käes soodsaim aeg

Hea kinnisvarahuviline!


Kevad hiilib pisitasa lähemale, päevad lähevad pikemaks ja päike juba soojendab mõnusalt põski. Veidi rõõmsamaid toone on hakanud võtma ka kinnisvaraturg ning inimesed on taas rohkem uusi kodusid vaatama asunud.


Selles uudiskirjas vaatame taas otsa kinnisvaraturul toimuvale, nii olnule kui ka tulevikule. Laiemas fookuses on üüriturg, kus pika lepingu sõlmimiseks on käes parim aeg.


Meil on uudiseid ka Uus Maa pakutavate teenuste vallast. Nimelt saame rõõmuga teatada, et meie poolt pakutavad kodud muutuvad nüüd veelgi kaunimaks, sest oleme alustanud korterite ja majade sisekujundusega, mis muudab müüdavad objektid stiilseks ning teiste seast selgelt eristuvateks.


Ning otseloomulikult on meil alati pakkumisel lai valik tuliuusi kodusid nii Tallinna vanalinnas kui ka looduse keskel linnaäärses vaikuses. Meie pakkumiste seast leiavad endale uue kodu nii suured kui väikesed pered, nii iseseisva elu alustajad kui ka rahuliku pensionipõlve pidajad. Kõigist teistest rääkimata.


Soovime Sulle mõnusat kevade ootust. Aasta kõige ilusam aeg, mil on mõnus ka oma uut kodu valida, ei ole enam mägede taga!


Alati Sinu jaoks olemas,

Uus Maa

Korteriturg veebruaris elavnes

Veebruarikuine kinnisvaraturg võttis tavapärasema näo ning aasta alguse suur langus Tallinnaski sai seljatatud. Turg on ostjatele sõbralik ning viimased on asunud ka enam uusi kodusid vaatama.


Tõenäoliselt on pika üürilepingu sõlmimiseks käes soodsaim aeg

Eesti suurima kinnisvarabüroo Uus Maa juhi Jaanus Lauguse sõnul on üürihinnad põhjas ning pigem on oodata tõusu, mistõttu tasub praegu pikemad lepingud ära sõlmida.

UUSARENDUSED

LENDERI AED - VARAJASED BRONEERIJAD ON EELISSEISUS


Tallinnasse Piritale on kerkimas moodne kolmekorruseline neofunktsionalistlikus stiilis elegantne kortermaja, kuhu tuleb vaid 10 valgusküllast, avarat ja läbimõeldud planeeringutega kodu.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

HARKURANNA TORN - NELI KORTERIT ERIHINNAGA JA TASUTA PANIPAIK


Stiilse siseviimistluse ja väga hea planeeringuga 2- kuni 4-toalised korterid Harku järve ääres!


Korterite kohta leiad infot SIIT!

PÖÖRISE 3 - VIIS KORTERIT ERIHINNAGA


Kohe varsti on valmimas Pöörise 3. Uues 12-korruselises majas on avara planeeringuga kaasaegsed 2- kuni 3-toalised korterid. Igal korteril on oma rõdu, panipaik ja parkimiskoht.


Tutvu korterite hindade ja plaanidega SIIN!

SUUR-KARJA RESIDENTS - AINUS UUSARENDUS TALLINNA VANALINNAS


Nüüd on võimalik omada korterit UNESCO maailmapärandi nimistus olevas ajaloolises majas, kus on kõige kaasaegseim siselahendus. Saadaval veel 9 korterit!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!


UUS TEENUS - SISEKUJUNDUS KODUDELE


Meie poolt pakutavad kodud muutuvad nüüd veelgi ilusamaks, sest Uus Maaga alustas koostööd professionaalne sisekujundaja, kes teeb igale meie poolt pakutavale korterile või majale stagingut ehk stiilselt kujundatud müügiks ette valmistamist.


Nii saab iga meie poolt müüdav objekt, olgu möbleeritud või tühi, kaunilt kujundatud ja professionaalselt pildistatud. Tänu sellele paistavad kõik meie poolt pakutavad korterid ja majad teiste seast silma ja leiavad ostja hoopis kiiremini


Sisekujundusteenus on kõigile Uus Maa klientidele tasuta!

SOOVID KINNISVARA HINNATA?


UUS MAA 28 kutselist hindajat teostasid 2022. aastal 7534 eksperthinnangut üle Eesti.


  • Eksperthinnang valmib pärast vara ülevaatust keskmiselt 3 tööpäeva jooksul.

  • UUS MAA eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad.


Telli hindamine UUS MAA-st!


Veebruarikuu parimad kinnisvaramaaklerid


Veebruaris tegi üle-eestiliselt parima tulemuse punktisüsteemis Uus Maa Five Stars büroo maakler Ly Johanson ja käibes Uus Maa al Mare büroo maakler Maksim Morgunov.


Kui soovid, et Sinu kinnisvara ostu- või müügitehingu eest kannaksid hoolt Eesti suurima, tuntuima, professionaalseima ja hoolivaima kinnisvarabüroo maaklerid, siis võta meiega ühendust: uusmaa@uusmaa.ee


LUXUM by Uus Maa on pühendunud Eesti luksuskinnisvara rahvusvahelisele müügile


Oleme teie jaoks hoolikalt välja valinud kõige unikaalsema ja eksklusiivsema kinnisvara, et teil oleks võimaliks saada igal ajahetkel mugavalt ja kiiresti ülevaade turu parimast.

Otsid ostjat? Või hoopis üürilist?


Kinnisvara ostu- ja üürisoovide nimekirja leiad meie veebilehelt.