Teema: Kas elektriautode laadimiskohtadest võib kujuneda kinnisvaramüügi pudelikael?🚗

Hea kinnisvarasõber!


🌱Kevade esimesel kuul kui päevad muutuvad märgatavalt pikemaks ja loodus hakkab talveunest ärgates uut elu sisse puhuma, on ka kinnisvaraturul tunda värske alguse õhku. See on aeg, mil paljud meist tunnevad suurenenud soovi oma elukeskkonda parandada või investeeringuid teha🤩


Uudiskirja pealugu keskendub ühele olulisemale teemale meie kiiresti arenevas maailmas – elektriautode laadimiskohtadele. Kuidas mõjutab see kinnisvaraturgu ja mida peaksid nii arendajad kui koduostjad silmas pidama, et olla valmis tulevikus üha kasvavaks elektrisõidukite vajaduseks?🤔


Meil on hea meel tutvustada, et turule on jõudnud kaks uut ja põnevat arendust – Taludevahe Tiskres ja Ilmarise Kodud Viljandis✨


Meie portfellis on endiselt need hinnatud arendused, mis on juba paljude koduotsijate südamed❤️ võitnud  Pöörise, Lenderi Aed, Soo 45, W170 ja Mesiohaka Niidukodud.


Ilusat märtsikuu jätku!☀️

Sinu Uus Maa

Veebruarikuu turuülevaade: pakkumiste arvu kasv toob kaasa hinnakorrektsiooni

Kinnisvaraturg jätkas viimasest turu tipust 20–30% madalama aktiivsusega ka veebruaris. Kuna sel aastal ei näe me põhjust oluliseks tehingute arvu kasvuks ning pakkumiste arv on nii müügi- kui üüriturul võtnud suuna tõusu poole, võime jätkuvalt näha, et tehingute sooritamiseks tuleb müügiturul pakkuda 5–10% allahindlust, üüriturul kohati lausa kuni 20%. 

Ekspert selgitab: elektriautode laadimiskohtadest kujuneb kinnisvaramüügi pudelikael

Eesti suurima kinnisvarabüroo Uus Maa juhatuse liikme Igor Habali sõnul jätab suur osa arendajaid seadusega nõutud elektriauto laadimiskoha juhtmetaristu paigaldamata ning elektriautode populaarsuse kasvades võib sellest kinnisvara müümisel tekkida suur kitsaskoht.

UUSARENDUSED

TALUDEVAHE - moodsad A-energiaklassi kodud Tiskres


Tiskresse on valmimas 2 moodsat A-energiaklassi liftiga kortermaja. 36 kaasaegset korterit pakuvad mugavat elu nii suurtele kui väikestele peredele. Hooned valmivad 2025. aasta kevadel.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

ILMARISE KODUD - uued A-energiaklassi kodud Viljandis


Unistus rahulikust, turvalisest ja looduskaunist, ent kesklinna lähedasest elupaigast Viljandis pole enam pelk unelm, vaid homne reaalsus. Valikus on kahe-, kolme- ja neljatoalised rõdu (-de) või terrassiga korterid. Iga korteri juurde kuulub sisehoovis kindel parkimiskoht ning eraldi panipaik elamu I korrusel.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

PÖÖRISE - sinu uus kodu nüüd 10 000€ soodsamalt!


Pöörise uues 12-korruselises majas on saadaval viimased avara planeeringuga kaasaegsed 2- kuni 3-toalised korterid. Ostes korteri nüüd, siis on panipaik ja parkimiskoht HINNA SEES!


Tule kliendipäevale 27.03 kl 17-19! Registreerimine ja lisainfo: Ave Klaser (tel 5557 0055) või Kristina Leer (tel 512 7089).


Tutvu korterite hindade ja plaanidega SIIN!

LENDERI AED - sinu uus kodu nüüd 15 000€ soodsamalt!


Tallinnasse Piritale on kerkinud moodne kolmekorruseline neofunktsionalistlikus stiilis elegantne kortermaja, kuhu tuleb vaid 10 valgusküllast, avarat ja läbimõeldud planeeringutega kodu.


Saadaval veel 7 korterit. Ostes korteri nüüd, siis on panipaik ja parkimiskoht HINNA SEES!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

MESIOHAKA NIIDUKODUD - liigirikkad elamukrundid Keilas


Eesmärk on rajada planeeritavale alale kaasaegne elamupiirkond, kus lisaks arenevale infrastruktuurile säiliksid ka loomulik keskkond, ajalooline tammik ja kadakane avarus.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

SOO 45 - B-energiaklassi butiikmaja Kalamajas


Majas on kokku vaid 5 korterit. Maja valmib 2024. aasta kevadel.


Kortereid iseloomustavad mõnusad avarad ja hästi läbimõeldud läbi maja planeeringud, küllusliku päevavalgust annavad suured maast laeni aknad.


Kõigil korteritel on rõdud, mis avanevad lõunasuunalisse hoovi. Parkimine on kinnises hoovis. Igale korterile on ettenähtud panipaik soklikorrusel.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

W170 - ehitus on alanud!


Nõmmel on valmimas kaks stiilset butiikmaja, kus on kokku vaid 18 kahe- kuni viietoalist korterit. Siin leiavad omale kodu nii suured kui ka väikesed pered, sest ruumi on kõigile piisavalt.


Modernsed kivimajad on ümbritsetud suure aiaga. Igal korteril on panipaik ning parkimiskoht majaaluses garaažis. Lisaks saab parkida ka hoovis.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

Veebruarikuu parimad kinnisvaramaaklerid ja -hindajad


Veebruaris oli üle-eestiliselt kõige tegusam Uus Maa Maakri büroo maakler Aleks Neering ning käibe parim oli Uus Maa Elamus maakler Maia Karro. Veebruari parim kinnisvarahindaja oli Toni Nurmeots. Palju õnne!💐

SOOVID KINNISVARA HINNATA?


UUS MAA 27 kutselist hindajat teostasid 2023. aastal 6525 eksperthinnangut üle Eesti.


  • Eksperthinnang valmib pärast vara ülevaatust keskmiselt 3 tööpäeva jooksul.

  • UUS MAA eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad.


LUXUM by Uus Maa on pühendunud premium-kinnisvara rahvusvahelisele müügile. 


Oleme hoolikalt välja valinud kõige unikaalsema ja eksklusiivsema kinnisvara, et teil oleks võimalik saada igal ajahetkel mugavalt ja kiiresti ülevaade turu parimast. Meie aastakümnetepikkune kogemus, premium-kinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktvõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja, üürniku või teile sellise kodu, millest unistanud olete. 

Otsid ostjat? Või hoopis üürilist?


Kinnisvara ostu- ja üürisoovide nimekirja leiad meie veebilehelt.