Teema: Ärikinnisvara uudiskiri, detsember 2020

Tootmispindade puhul on peamiseks märksõnaks spetsiifika.


Igale ettevõttele sobib just tema tegevusalast lähtuvalt kujundatud ruumi- ja kommunikatsioonide plaan. See tähendab, et tootmispindu spekulatiivselt ehitada ei ole mõtet ning lähtuda tuleb iga ettevõtte eripärast, nähes pikka perspektiivi.


Huvi tootmispindade vastu on suur.


Suur osa tootmisettevõtteid Eestis otsivad uusi hooneid. Põhiliselt selleks, et oleks mugavam toota ning et hoone vastaks uute seadmete vajadustele. Täppistehnoloogia vajab väga häid tingimusi, et seadmete tasuvus oleks suuremahuliste investeeringute puhul võimalikult pikaajaline. Seetõttu vaadatakse üha rohkem, et kasutatavatel seadmetel oleks stabiilne keskkond – püsiv temperatuur, vajadusel jahutus ning sobiv õhuniiskus.


Paljud tootmisettevõtted on amortiseerunud pindadel.


Hetkeseisu vaadates on paljud Eesti tootmisettevõtted amortiseerunud tootmispindadel. On juhtumeid, kus väga spetsiifiliste toodete tootjad, nagu näiteks raketitehastele detaile valmistavad tootjad, asuvad vanades tsaariaegsetes katlamajades ja sinna välisdelegatsiooni kutsuda ei soovita. Rahvusvaheline äri sunnib Eesti tootjaid oma imagole rohkem mõtlema. Ühtlasi tõuseb ka töötajate produktiivsus, sest tingimused töö tegemiseks paranevad.


Enda tarbeks tootmispinna ehitamine on kasvav trend.


Rääkides kasvavatest trendidest tootmispindade puhul, siis on näha märke meie tootmissektori tugevusest ja tulevikuplaanidest. Seda ilmestab fakt, et üha rohkem tootmisettevõtteid otsivad maad, kuhu enda finantside eest ettevõtte vajadustele vastav tootmispind rajada.

Ärikinnisvara podcast #3


Kolmandas osas räägivad Kristo Soitu ja Fred Linnukütt lähemalt laopindadest.


Podcastist saad vastused järgnevatele küsimustele:

  • Miks peaks laopindade arendamisel mõtlema seest välja?

  • Miks laod üha rohkem linnast välja liiguvad?

  • Milline piirkond on laopindade puhul kõige atraktiivsem Tallinnas?

KUULA PODCASTI!

HEAD PAKKUMISED TURUL

Üüri A-klassi kvaliteediga ilus büroo vastvalminud Ellips Majas!


Silmapaistvalt kauni arhitektuuriga hoones on avarad ja valgusküllased bürood, kõrgematelt korrustelt avanavad imelised vaated üle linna. Veel on pakkuda mõned vabad eri suuruses pinnad, sh hiiglasliku terrassiga 640m2 büroo.


Lisainfot äripinna kohta leiad SIIT.


KONTAKTANDMED

Aira Veelmaa

+372 5689 3166

aira.veelmaa@uusmaa.ee

Büroo 31 on Tallinna Kesklinna uue maamärgi – eksklusiivse Das Hausi koosseisu kuuluv büroohoone.


Suvel valminud elegantses hoones on mõned vabad pinnad veel saadaval: see on hea võimalus üürida stiilse siseviimistlusega uhiuus büroo, kuhu saab kohe sisse kolida! Bürood on suuruses 51m2 kuni 200m2.


Lisainfot äripinna kohta leiad SIIT.


KONTAKTANDMED

Aira Veelmaa

+372 5689 3166

aira.veelmaa@uusmaa.ee

Üürile anda loomingulise atmosfääriga stiilne büroo Pärnu maanteel.


Omanäolise sisekujundusega pind, mugav asukoht ja tasuta parkimine ning soovi korral jääb üürniku kasutada ka suurem osa pinnal olevast mööblist! Pind vabaneb märtsist, kuid vajadusel ka varem - soovi korral saad sisse kolida kasvõi uue aasta algusest!


Lisainfot äripinna kohta leiad SIIT.


KONTAKTANDMED

Aira Veelmaa

+372 5689 3166

aira.veelmaa@uusmaa.ee

E104 on uus A-energiaklassi büroohoone Mustamäe ja Haabersti piiril.


Atraktiivse arhitektuuriga ja energiasäästlik hoone, silmapaistvalt avarad üle 3m lagedega bürood, kõrgematelt korrustelt kaunid vaated! Kui hindad rohelist mõtteviisi ja eelistad iga transpordivahendiga hästi ligipääsetavat bürood südalinna kärast eemal, on see ideaalne võimalus - täna saad veel nullist oma uue büroo valmimisel kaasa rääkida!


Lisainfot äripinna kohta leiad SIIT.


KONTAKTANDMED

Aira Veelmaa

+372 5689 3166

aira.veelmaa@uusmaa.ee

Mauruse Majal on suurepärane jõulukingitus - sõlmi üürileping enne 15.01.2021, üüri tasuma hakkad alles märtsist!


Mauruse Maja on modernne ja atraktiivne A-klassi kvaliteediga büroohoone Mustamäe südames. Erinevas suuruses kontoripinnad, ideaalne asukoht, mugav parkimine ja käeulatuses asuv Mustamäe Keskus teevad Mauruse Majast ideaalse valiku ettevõtetele, kes hindavad nii kvaliteeti kui mugavust. Tutvu lähemalt kõigi vabade pindadega!


Lisainfot äripinna kohta leiad SIIT.


KONTAKTANDMED

Aira Veelmaa

+372 5689 3166

aira.veelmaa@uusmaa.ee

Fahle Park on unikaalne ärikvartal Tartu maanteel, ajaloolise tselluloosi- ja paberivabriku territooriumil.


Väärikat industriaalarhitektuuri esindavad endised paekivihooned kombineerituna modernsete klaashoonetega moodustavad tervikliku ja omanäolise keskkonna. Kvartalis on ka silmapaistev hooneid ühendav sisetänav - aasta ringi soe, eksootiliste taimedega haljastatud klaaskatusega galerii. Siin leiab inspireeriva ja omanäolise büroo iga ettevõte! Lisaks on pakkuda 1. korruse pindu. 


Lisainfot äripinna kohta leiad SIIT.


KONTAKTANDMED

Aira Veelmaa

+372 5689 3166

aira.veelmaa@uusmaa.ee

Eesti mahukaim kinnisvaraajakiri realEST ilmub 2x aastas nii eesti- kui inglise keeles. Siiani paberkandjal esitletud ajakiri on nüüd saadaval ka digiversioonis.