Aihe: Tervetuloa Friend!

Moikka,

toivottavasti olet nauttinut kesästä kuten mä ja valmis uusiin koitoksiin! Mä olen käyttänyt runsaasti aikaa ja energiaa yhteen passion projectiin, joka on muhinut takaraivossa jo ties miten pitkään. En ollut yhtään varma millaisena se lopulta päätyy julkiseksi (tai päätyykö edes), kunnes heinäkuussa iski hirvee inspis jolle ei ainakaan vielä näy loppua. 

Ryhdyin dokumentoimaan Instagramiin roskamäärän hupenemista (#zerowaste) meillä himassa ja mun elämässä - ihan vaan siksi, että koko ajan tuntui siltä, ettei asialle mitään tapahdu. Ahdisti ja turhautti. 

Käy kattomassa jos kiinnostaa. Ehkä nappaat sieltä itsellesi vinkin tai pari.

Palataan markkinointiaiheisiin viimeistään ens viikolla! 

//Eveliina
Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Tiedäthän, kuinka jotkut ihmiset saa sut nauramaan hiukan kovempaa, hymysi kirkastumaan ja tekevät elämästäsi vähän parempaa. Yritä olla sellainen ihminen. ~tuntematon
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse