Aihe: Hommat haltuun [haaste]

Moikka Friend,

ja terkkuja kesälaitumien välistä! 
Toivottavasti nautit helteistä (kaikki ei ja ymmärrän hyvin).

Itse olen siirtänyt välillä toimistoni kauppakeskuksen kahvilaan koska niillä on parempi ilmastointi kuin meillä. Aivothan täällä meinaa sulaa, enkä ole ihan kaikkia juttuja saanut tehtyä joita oli tarkoitus.

Yksi niistä on luovuustreenit jotka mun piti lähettää sulle nyt heinäkuussa. Sen sijaan vinkkaan viiden päivän tuottavuushaasteesta, johon voisit osallistua (englanninkielinen, ei maksa mitään). 

Mä en itse voi koska haaste starttaa 23. maanantaina just kun lähden metsään. 

Tää on toiminut loistavasti, paitsi nyt kesällä kun en ole sitä hyödyntänyt, eli ihan oma moka tämä etten ole saanut kaikkia hommia valmiiksi.

Nyt ei muuta kuin "muista juoda riittävästi vettä" ja mitä näitä kliseitä nyt on. 

Palataan! 

//Eveliina
Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Tiedäthän, kuinka jotkut ihmiset saa sut nauramaan hiukan kovempaa, hymysi kirkastumaan ja tekevät elämästäsi vähän parempaa. Yritä olla sellainen ihminen. ~tuntematon
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse