Subject: News ! Un nou proiect finalizat, un alt client are acum certificat ISO 9001 !

Consultanta pentru Sisteme de Management, Consultanta pentru Calitate

         

  De ce avem nevoie de un Sistem de Management ?


Un Sistem de Management corect proiectat si dezvoltat este o unealta la dispozitia organizatiei, utilizata pentru a comunica interdependenta persoanelor si a proceselor, precum si a permite luarea deciziilor in conditiile unei corecte analize ce va face posibila cresterea profitului.

  
mai multe detalii...

  Aveti nevoie de certificatul ISO ?


Unicul raspuns corect la aceasta intrebare este DA ! Pentru ca in acest fel veti avea confirmarea faptului ca societatea / organizatia dvs. respecta cerintele standardului ISO privind Sistemele de Management.

 

  Solutiile noastre ...


Solutii performante pentru dezvoltarea afacerii dvs. !

Pentru orice organizatie/societate exista o solutie proprie de "obtinere a calitatii",

Orice organizatie / companie / societate comerciala poate avea un Certificat ISO !

 

  Clientii nostri ...


Experienta noastra in rezolvarea problemelor legate de proiectarea, documentarea si implementarea Sistemelor de Management al Calitatii ne recomanda …


  
mai multe detalii...


... mai multe despre ...

   Principiile Managementului Calitatii


   Serviciile noastre

Consultanta pentru:

   ISO 9001

   ISO 14001

   OHSAS 18001

   Sisteme Integrate

 

   Asistenta post-certificare

   Actualizare documente SMC conform ISO 9001:2008

   Produsele noastre


Declaratia de Politica in domeniul Calitatii

Click aici pentru a vedea documentul in format pdf ...

Declaratia de Politica in domeniul Calitatii

Cerere de oferta pentru:

   Consultanta pentru proiectarea, implementarea si certificarea Sistemelor de Management conform standardelor ISO si OHSAS

SFATUL NOSTRU !

Atunci cand evaluati o oferta pentru servicii de consultanta dedicata Sistemelor de Management, tineti cont de raportul pret / volum de servicii.

Daca un pret este mic, nu inseamna ca oferta este cea mai buna ... acel pret trebuie sa reflecte costul tuturor etapelor de consultanta, nu numai al editarii unor documente...

Follow us  !

ThesanCo Srl


ThesanCo SRL on LinkedIn


e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.


   RSS

Ultimele noutati !

un alt certificat ISO -

alt proiect finalizat cu succes !

FORUM INDUSTRY SRL a trecut cu succes de auditul de certificare al Germanischer Lloyd, pentru Sistemul de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001:2008

Cel mai nou certificat obtinut de clientii nostri in urma contractarii serviciilor de consultanta cu firma noastra !

Prezentarea generala a clientului

Societatea Comerciala FORUM INDUSTRY S.R.L. (www.prolift.ro) s-a constituit in anul 2003, sub forma unei societati cu raspundere limitata (S.R.L.). Societatea este persoana juridica romana cu capital 100% privat romanesc.

Inca de la constituire, managementul de top a avut ca preocupare permanenta dezvoltarea in mod constant a societatii, astfel incat sa creeze nu numai o afacere profitabila, dar si solutii practice si specializate oferite clientilor din domeniul sau de activitate. Urmand trendul de dezvoltare planificat de management, societatea are amenajate spatii atat in Reghin, dar si in Constanta, unde activitatea este derulata in interiorul unei cladiri (spatiu inchiriat 100 mp). In punctul de lucru din Constanta, spatiile sunt organizate pentru birouri, depozit si atelier de productie in Constanta.

Compania FORUM INDUSTRY S.R.L. prin managementul sau de top, intelege misiunea importanta pe care o are in cadrul economiei si, mai ales, misiunea in mediul industrial, prin livrarea de produse si servicii de inalta calitate in domeniile:

  • Asamblari sisteme de ridicare

  • Asamblari teava hidraulica

  • Asamblari hidraulice

  • Furtunuri hidraulice

  • Reparatii scule hidraulice si pneumatice

Domeniile de activitate supuse certificarii conform SR EN ISO 9001:2008 sunt:

- Intermedieri in comertul cu masini, echipamente industriale, nave si avioane

- Comercializare si service echipamente si accesorii pentru instalatii de ridicat ( palane, chingi textile, cabluri, lanturi, clesti de tabla, winch-uri,etc), furtune industriale si hidraulice.

Activitatile desfasurate in cadrul contractului de consultanta

Urmand principiile "abordarii procesuale" (mai multe detalii la pagina Servicii), atat de necesare in cadrul unui proiect vizand proiectarea si implementarea Sistemului de Management optim, consultantii nostri au realizat activitatile specifice pentru:

  1. Identificarea si evaluarea Sistemului real de lucru

  2. Proiectarea Sistemului de Management al Calitatii

    • Documente de baza ale SMC

    Regulamente interne (ROI, ROF), fise post (proiectarea si integrarea acestora in cadrul SMC), Organigrama / Prezentarea societatii, Manualul Managementului Calitatii, Politica conducerii in domeniul Calitatii, Angajamentul conducerii, Obiectivele (masurabile) ale societatii si obiectivele pe departamente

    • Identificarea proceselor principale desfasurate de organizatie

    Diagrama flux a proceselor, Interdependenta proceselor, Responsabilitatile persoanelor a caror activitate influenteaza calitatea produselor / serviciilor livrate clientilor

    • Proiectarea Procedurilor de sistem

    Controlul documentelor, Controlul inregistrarilor, Audit intern, Neconformitati, Actiuni preventive, Actiuni corective

    • Proiectarea Procedurilor operationale

  3. Implementarea Sistemului proiectat

    • Instruirea personalului de la toate nivelele (conducere, executie), privind standardul de referinta si procedurile SMC,

    • Evaluarea modului de derulare a activitaților conform SMC proiectat și aprobat

  4. Evaluarea functionarii SMC

    • Audit intern (analiza neconformitatilor semnalate / inregistrate si rezolvarea acestora, actiunil corective si preventive)

    • Analiza efectuata de Management (analiiza datelor, rapoarte, inregistrari)

  5. Consultanta si asistenta la certificarea SMC

    • Propuneri pentru alegerea organizatiei certificatoare, Corespondenta cu organizatia de certificare - oferta, stabilirea auditului de certificare, performarea auditului de certificare

la final, auditul de certificare s-a desfasurat fara neconformitati !!!

Rezultatul:

FORUM INDUSTRY SRL are un Sistem de Management al Calitatii propriu, functional, si mai ales: CERTIFICAT de catre GERMANISCHER LLOYD

Ce spune clientul - FORUM INDUSTRY, despre colaborarea cu ThesanCo:

"Pe tot parcursul derularii activitatilor specifice contractate, firma ThesanCo, prin reprezentantii sai desemnati, a dat dovada de profesionalism si cunoasterea in profunzime a tuturor aspectelor necesar a fi abordate in cadrul proiectului, precum si de seriozitate si promptitudine în abordarea obligatiilor contractuale asumate.

Activitatile desfasurate s-au incadrat in termenele planificate, iar obtinerea certificatului ISO 9001 prin auditul extern al Germanischer Lloyds s-a realizat cu succes, fara neconformitati, si la data dorita de managementul societatii noastre.

Având in vedere toate aceste aspecte, putem sa afirmam fara nici o indoiala ca firma ThesanCo SRL este un partener de incredere, ce ofera nu numai servicii de calitate, dar mai ales solutii pertinente in abordarea managementului unei organizatii.

Seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul dovedit de ThesanCo SRL, ne-au demonstrat ca aceasta societate dispune de managementul, competenta si experienta necesare pentru a activa cu succes in acest domeniu, fapt pentru care o recomandam si altor companii interesate." (Paul Burian, Director General)

Aceasta este inca o dovada a faptului ca:

Solutiile noastre raspund intotdeauna necesitatilor, dorintelor si posibilitatilor clientilor.

Suntem deschisi si receptivi, iar contractele incheiate cu clientii nostri respecta intotdeauna directia negocierilor purtate.

Impreuna cu clientii nostri, creem o relatie bazata pe respect, corectitudine si incredere.

Nu exista probleme pe care sa nu le putem rezolva !

Totul se reduce la nivelul de implicare al consultantilor si la satisfactia lucrului bine facut !

 

ThesanCo SRL, Divizia "Sisteme de Management"

www.calitate-management.ro

 

Copyright © 2009 - 2010 ThesanCo

sales@calitate-management.ro