Subject: News ! Re-certificarea SMI pentru unul din clientii nostri ...

Consultanta pentru Sisteme de Management, Consultanta pentru Calitate

         

  De ce avem nevoie de un Sistem de Management ?


Un Sistem de Management corect proiectat si dezvoltat este o unealta la dispozitia organizatiei, utilizata pentru a comunica interdependenta persoanelor si a proceselor, precum si a permite luarea deciziilor in conditiile unei corecte analize ce va face posibila cresterea profitului.

  
mai multe detalii...

  Aveti nevoie de certificatul ISO ?


Unicul raspuns corect la aceasta intrebare este DA ! Pentru ca in acest fel veti avea confirmarea faptului ca societatea / organizatia dvs. respecta cerintele standardului ISO privind Sistemele de Management.

 

  Solutiile noastre ...


Solutii performante pentru dezvoltarea afacerii dvs. !

Pentru orice organizatie/societate exista o solutie proprie de "obtinere a calitatii",

Orice organizatie / companie / societate comerciala poate avea un Certificat ISO !

 

  Clientii nostri ...


Experienta noastra in rezolvarea problemelor legate de proiectarea, documentarea si implementarea Sistemelor de Management al Calitatii ne recomanda …


  
mai multe detalii...


... mai multe despre ...

   Principiile Managementului Calitatii


   Serviciile noastre

Consultanta pentru:

   ISO 9001

   ISO 14001

   OHSAS 18001

   Sisteme Integrate

 

   Asistenta post-certificare

   Actualizare documente SMC conform ISO 9001:2008

   Produsele noastre


Declaratia de Politica in domeniul Calitatii

Click aici pentru a vedea documentul in format pdf ...

Declaratia de Politica in domeniul Calitatii

Cerere de oferta pentru:

   Consultanta pentru proiectarea, implementarea si certificarea Sistemelor de Management conform standardelor ISO si OHSAS

SFATUL NOSTRU !

Atunci cand evaluati o oferta pentru servicii de consultanta dedicata Sistemelor de Management, tineti cont de raportul pret / volum de servicii.

Daca un pret este mic, nu inseamna ca oferta este cea mai buna ... acel pret trebuie sa reflecte costul tuturor etapelor de consultanta, nu numai al editarii unor documente...

Follow us  !

ThesanCo Srl


ThesanCo SRL on LinkedIn


e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.


   RSS

Ultimele noutati !

re-certificarea Sistemului de Management Integrat

pentru unul dintre clientii nostri !

INCAS SRL a trecut cu succes de auditul de re-certificare al TUV Thuringen (TUV Karpat), pentru Sistemul de Management Integrat (calitate-mediu-SSO) conform SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008

Unul dintre contractele de consultanta pentru mentenanta Sistemului de Management Integrat a bifat inca un obiectiv indeplinit !

Prezentarea generala a clientului

Fondata in Constanta in anul 1992, SC INCAS SRL si-a inceput activitatea in domeniul industriei petroliere. Astazi, dupa aproape doua decenii de existenta, se poate spune ca INCAS SRL a dobandit profesionalism de inalta clasa, fiind recunoscuta pe plan local, national si international. Firma s-a impus prin servicii complete in industria chimiei, petrochimiei, cea energetica si cea alimentara. Dovedind seriozitate, profesionalism si o calitate a serviciilor ce nu poata fi contestata, INCAS a incheiat parteneriate cu cele mai puternice firme de profil din tara: OMV – Petrom, Rompetrol, Petrotel Lukoil, Petrotrans, Conpet, Petromar, Romgaz etc.

Chiar daca, in economia autohtona perioadele de regres au avut efecte negative pentru agentii economici de pe piata, INCAS si-a continuat cu brio activitatea, realizand chiar extinderea parteneriatelor peste granitele tarii. Atunci cand, probabil putine companii interne reuseau sa stabileasca contacte solide cu societati de peste hotare, INCAS patrundea in Suedia, Olanda, Anglia si Statele Unite ale Americii.

Gama de echipamente acopera practic toate nivele unei bucle complete de automatizare, de la traductoarele si senzorii care masoara parametrii specificati, trecand prin procesarea electronica a semnalelor provenite de la acestea, si pana la elementele de executie care asigura reglarea proceselor. INCAS promoveaza in tara produsele unor firme deja consacrate pe piata internationala, majoritatea acestora fiind lideri mondiali in domeniile respective. Relatiile comerciale dezvoltate cu aceste firme, precum si politica de preturi adaptata economiei romanesti, ne permit livrarea catre beneficiari a unor produse performante la preturi competitive. Domenii importante de activitate ale INCAS SRL sunt:

  • Masurarea si controlul nivelului in rezervoare

  • Achizitii de date si comunicatii mobile

  • Instalatii de incarcare / descarcare – sistemele de incarcare in autocisterne sau in cisterne CF

  • Masuratori fiscale de debite, produse petroliere si gaze naturale

  • Aparatura de laborator si protectia mediului – echipamente pentru stingerea incendiilor

Personalul INCAS este format din specialisti in domeniu, oferind servicii ireprosabile de consultanta si inginerie, livrare de echipamente, asistenta tehnica la montaj, punere in functiune si calibrarea aparatului, service in garantie si postgarantie.

Activitatile desfasurate in cadrul contractului de consultanta

Colaborarea intre INCAS (www.incasro.ro) si THESANCO a inceput inca din anul 2008, prin semnarea unui contract de prestari-servicii de consultanta si asistenta tehnica post-certificare pentru „Mentinerea in functiune si imbunatatirea Sistemului de Management Integrat Calitate-Mediu-SSM conform standardelor internationale ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001".

Serviciile si activitatile desfasurate de ThesanCo in favoarea clientului INCAS sunt organizate prin efortul comun al reprezentantilor desemnati ai celor doua organizatii si includ:

1) servicii de consultanta si informare privind conformitatea Sistemului de Management existent cu ceritele standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001;

2) servicii de consultanta pentru asigurarea permanentei functionari a Sistemului de Management existent, precum si pentru imbunatatirea acestuia;

3) servicii de consultanta si asistenta tehnica pentru mentinerea certificarilor obtinute

Urmand importantul principiu al imbunatatirii continue, in cursul ultimului an s-a realizat re-proiectarea si re-definirea sistemului existent pe baza "abordarii procesuale", tinand cont si de noul standard ISO 9001:2008. La finalul activitatilor planificate, s-a obtinut acel Sistem de Management corect dezvoltat si mai ales, capabil sa puna la dispozitia managementului de varf al societatii metodele necesare pentru luarea deciziilor in conditiile unei corecte analize,  pentru indeplinirea obiectivelor si cresterea permanenta a societatii.

De aceea, 

auditul de re-certificare s-a derulat fara neconformitati !!!

Rezultatul:

INCAS SRL are un Sistem de Management Integrat (Calitate-Mediu-SSO) propriu, functional, si mai ales: re-CERTIFICAT de catre TUV Thuringen !

Ce spune clientul - INCAS, despre colaborarea cu ThesanCo:

"Am inceput colaborarea cu SC ThesanCo SRL in anul 2008 si am avut deosebita placere sa gasim profesionalismul si sprijinul de care aveam nevoie pentru mentinerea si imbunatatirea sistemului integrat, certificat in anul 2007. Avand in vedere acestea, recomandam cu incredere firma Thesanco pentru consultanta in acest domeniu. Mentionam ca pe parcursul colaborarii noastre, si-a achitat cu promptitudine si profesionalism obligatiile contractuale si de aceea activitatea intre companiile noastre continua si acum."

"INCAS SRL, in calitate de beneficiar, certifica faptul ca, serviciile prestate de ThesanCo SRL au corespuns din punct de vedere calitativ cerintelor noastre.

In baza competentei si profesionalismului de care a dat dovada, recomandam, fara rezerve, firma ThesanCo oricarei organizatii ce are nevoie de servicii de:

  • servicii de proiectarea, implementarea si certificarea sistemelor de management conform standardelor ISO;

  • servicii de consultanta si informare privind conformitatea Sistemului de Management existent cu cerintele standardelor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001;

  • servicii de consultanta pentru asigurarea permanentei functionari a Sistemului de Management existent, precum si imbunatatirea acestuia;

  • servicii de consultanta si asistenta tehnica pentru mentinerea certificarilor obtinute;

  • asistarea sustinuta si pertinenta cu ocazia auditurilor externe" (n.a. audituri de supraveghere si de re-certificare).

(Liliana Tudor, Administrator INCAS SRL)

Aceasta este inca o dovada a faptului ca:

Solutiile noastre raspund intotdeauna necesitatilor, dorintelor si posibilitatilor clientilor.

Suntem deschisi si receptivi, iar contractele incheiate cu clientii nostri respecta intotdeauna directia negocierilor purtate.

Impreuna cu clientii nostri, creem o relatie bazata pe respect, corectitudine si incredere.

Nu exista probleme pe care sa nu le putem rezolva !

Totul se reduce la nivelul de implicare al consultantilor si la satisfactia lucrului bine facut !

 

 

ThesanCo SRL, Divizia "Sisteme de Management"

www.calitate-management.ro

 

 

Copyright © 2009 - 2010 ThesanCo

sales@calitate-management.ro