Rezultate cu Herbalife

November 4th, 2009 at 10:45 am EET

 

Revista on-line Nutritie - Slabire

Rezultate obtinute

Marilena Preda, a slabit cu Herbalife 20 kg in 5 luni ...

Inainte de inceperea consumului de produse Herbalife eram mereu obosita, nu ma simteam bine in pielea mea si aveam un surplus de greutate de 26 kg. Oboseam repede si eram stresata atunci cand nu gaseam nimic de imbracat, fiind nevoita sa-mi cumpar doar haine care se intindeau.

In ultimi patru ani am incercat multe cure de slabire dar rezultatele au fost mici si temporare. Imediat ce se termina cura, luam inapoi kg date jos, in unele cazuri chiar mai mult.

Am intalnit Herbalife intamplator, acum doi ani. Am fost programata la o evaluare de sanatate si alimentatie. In urma evaluarii am decis sa incep consumul de produse cu foarte multa incredere.

M-au incurajat foarte mult rezultatele altor persoane cu aceste produse.

Dupa primele sase zile deja am vazut rezultatele, fara a ma infometa, mancand normal. Diferenta pe care am simtit-o intre programul de slabire personalizat Herbalife si alte cure, este ca niciodata nu m-am simtit ametita si infometata. Desi tineam un program de slabire, aveam un nivel ridicat de energie.

Pe langa toate acestea, niciodata nu am avut un consultant care sa ma sprijine, cum am avut la Herbalife sa-mi urmareasca evolutia si cu care sa ma sfatuiesc pe toata perioada programului.

Dupa 5 luni am obtinut un rezultat de care sunt foarte mandra de -20 kg, iar acesta nu este finalul.

Noua greutate pentru mine inseamna foarte mult. Mi-a redat pofta de viata, energia si aspectul fizic de care aveam nevoie.

Acum chiar imi place sa intru in magazine sa pot proba orice si sa imi pot cumpara cu usurinta hainele pe care le doresc !

Marilena Preda

 
Inainte ...
... Dupa
Nutritie - Slabire | Constanta, Romania
Telefon: 0724 008459 | info@nutritie-slabire.ro

www.nutritie-slabire.ro | Copyright 2009-2010 © Nutritie-Slabire