Noutatile lunii iulie !

July 27th, 2008 at 6:30 am EEST

www.nutritie-slabire.ro

     

nutritie-slabire on-line

 

Frumusete, Sanatate, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

 

Editia 2, nr. 1

Distribuitor Herbalife

Buna Friend,

Am promis sa te anuntam atunci cand avem comunicari importante de facut, si iata ca acum este momentul !

Ne-am obisnuit deja, ca la anumite intervale de timp, sa constatam cresteri de preturi - unele anuntate, altele doar constatae. Producatorul Herbalife International of America nu a modificat preturile de cativa ani, dar regulile economice nu pot fi incalcate, iar daca se are in vedere in permanenta o perfectionare a retetelor produselor, atunci exista momente in care modificarea preturilor devine imperios necesara. Asa s-a intamplat in aceasta perioada ...

In consecinta, incepand cu data de 1 iulie, preturile au suferit anumite cresteri, iar noi ne facem datoria de a te anunta acest fapt. In attach-ul acestui mesaj iti trimitem si o lista cu preturile actuale, astfel incat sa ai toate informatiile pentru cand vei dori sa comanzi produse, chiar inainte de a completa formularul on-line de comanda.



Dar avem si vesti bune !

Vrem sa fim corecti cu toti prietenii nostri - pentru ca prietenii trebuie sa se respecte si sa se ajute - si promitem ca in masura in care stocul nostru de produse ne va permite, vom livra produse la preturile vechi; cu alte cuvinte, daca vrei sa comanzi un anumit produs sau un program de slabire, pe care noi l-am achizitionat la preturile vechi, atunci acel produs va fi vandut tot la pretul vechi !

Problema este, ca nu mai sunt decat foarte putine produse in aceasta situatie, si numarul lor se reduce pe zi ce trece ...

Dar, iata mai jos lista acestora:

Produs

Cant. Stoc [buc]

Pret vechi [lei/buc] Pret nou [lei/buc]

Formula 2

1

65,45

66,47

Formula 3 (Activator celular)

1

64,70

81,65

Thermo Complete

2

103,65

122,21

Thermojetics Yellow

2

62,05

69,81

Thermojetics Herbal Concentrate

1

112,10

140,19

Activated Fiber

2

50,00

64,19

Pudra Proteica (Formula 3)

2

62,50

88,33

Male Factor 1000

1

140,85

162,00

Xtra-Cal

1

32,30

37,15

Acestea fiind ultimele produse cu preturi mici, tot ceea ce se comanda in limita acestui stoc, va fi livrat si facturat cu preturile noi.

Si tot pentru a veni in ajutorul prietenilor, am facut in asa fel incat sa putem acorda reduceri de preturi mai mari decat pana la 30 iunie.

Asa incat, reducerile de preturi la comanda unui program necesar pentru 3 luni de consum, sunt acum:

Programele de Baza, Avansat, Avansat Plus, Anticelulitic si Anticelulitic Plus - 5%

Programele Total si Anticelulitic Maxi - 7%

Programul Total Plus si Total Plus Maxi - 10%

Daca ai primit de la noi Recomandari pe baza Profilului individual de Nutritie, ai observat ca in functie de necesitatile programului personalizat, acordam reduceri de preturi mai mari decat cele mentionate anterior.

Daca nu ne-ai solicitat inca recomandarile pentru un program personalizat, adaptat nevoilor tale specifice, atunci este cazul sa nu mai stai pe ganduri, pentru ca iti promitem reduceri de preturi asa incat majorarile valabile de la 1 iulie sa se simta cat mai putin. Si noi ne tinem de cuvant atunci cand promitem ceva !

Echipa Nutritie-Slabire

 

Recomandarea noastra !

O viata sanatoasa incepe cu o alimentatie sanatoasa !


Citeste mai multe detalii despre Nutritia Celulara

Afla mai multe informatii despre Avantajele Programelor de Nutritie sanatoasa Herbalife

Afla mai multe informatii despre Programele nostre de control al greutatii

Viziteaza site-ul nostru
www.nutritie-slabire.ro
 
 

Frumusete si silueta, dar mai ales sanatate Silueta si Sanatate

De cele mai multe ori cand spunem ca vrem sa slabim cateva kilograme, ne gandim doar ca vom arata mai bine, vom fi mai apreciati de ceilalti si ne vom simti mai bine in prpriul nostru corp. Si de ce sa nu recunoastem, gandul la slabit ne vine mai ales in apropierea sezonului estival, cand ar fi mult mai greu sa reusim sa ne ascundem kilogramele in plus cu ajutorul fustelor scurte si bluzelor mai decoltate, adevarate “uniforme” de vara. Si cum se apropie vremea calduroasa, poate ca este timpul sa ne gandim daca nu a sosit momentul sa incepem o dieta de slabire ! Dar nu orice dieta ...

Daca veti naviga pe Internet, sau veti citi reviste adresate femeilor, veti gasi o multime de retete de slabit, de cele mai multe ori acestea fiind regimuri restrictive, care vor duce la aparitia unor dezechilibre in alimentatia organismului; "principiul infometarii" aplicat pentru obtinerea siluetei dorite este cea mai gresita metoda de a ajunge la silueta dorita. Nu credeti in dietele minune "atac asupra greutatii". Acumularea kilogramelor in plus s-a facut intr-o perioada de timp indelungata - de obicei in ani - credeti ca veti putea sa scapati de acest surpuls in cateva saptamani ? Raspunsul este catgoric NU.

Va doriti cu adevarat sa obtineti pierderea sigura a intregului surplus de greutate si sa va mentineti rezultatele obtinute ? In acest caz va trebui sa luati in considerare urmatorii factori:

  • Inarmeaza-te cu rabdare. Procesul de acumulare a surplusului de greutate a durat ani si chiar zeci de ani. Obiceiurile alimentare care te-au ingrasat s-au acumulat si ele, la fel, in zeci de ani, asa ca ai rabdare: ai nevoie de cateva luni pentru a-ti atinge scopul arzator de a slabi si de a invata sa-ti mentii rezultatele.

  • In orice dieta de slabire, foarte importanta este schimbarea obieceiurilor alimentare. Fara acest element, nu veti reusi sa va mentineti greutatea obtinuta la sfarsitul dietei.

  • Avantajul programelor Herbalife este faptul ca va ajuta sa obtineti aceasta schimbare in alimentatia dvs., dar in acelasi timp trebuie sa aveti multa vointa. Fiecare persoana isi stabileste « target-ul » propriu, iar aici intervine problema constientizarii, a psihicului fiecaruia. Este nevoie ca cei ce vor sa isi mentina greutatea sa nu considere ca mancarea preferata este cea mai importanta, pentru ca de cele mai multe ori aceasta este si cea mai daunatoare. Este foarte important sa fim sanatosi, sa ne simtim bine in propriul corp, sa nu ajungem la doctor decat pentru analize de rutina, sa ne bucuram pe deplin de fiecare zi din viata noastra !

  • In consecinta, sfatul pe care il dau tuturor celor ce doresc sa slabeasca, este acela de a-si schimba cu totul viziunea despre alimentatia proprie : ne hranim ca sa existam si nu existam ca sa ne hranim ! Deci, ce este mai important : sa mancam ce ne place sau sa mancam pentru a fi sanatosi ?

  • Cei ce reusesc sa inteleaga aceste probleme si gasesc calea de rezolvare nu vor mai avea niciodata probleme legate de greutatea corporala, vor reusi sa o mentina in permanenta.

  • Este foarte bine sa faceti miscare – efortul fizic este un element la fel de important ca si schimbarea obiceiurilor alimentare. Chiar daca nu faceti efort fizic la sala de sport, va recomand sa faceti plimbari in aer liber. Veti vedea cat de bine va veti simti respirand aer proaspat in locul aerului inchis de la sala.

  • La fel de important ca si miscarea fizica, este consumul a cel putin 1,5 – 2 l apa pe zi. Apa va ajuta sa eliminati toxinele si surplusurile acumulate in organism si face schimbul de substante la nivel de celula.

  • Nu exista « diete minune » care sa va asigure pastrarea greutatii corporale in conditiile in care dvs. veti manca orice, oricat si oricand. Noi va invatam ce trebuie sa faceti, restul depinde de dvs. Programele de slabire Herbalife va garanteaza atingerea greutatii propuse in conditiile respectarii regulilor. Nu este greu sa urmati programul de slabire, pentru ca veti vedea ca nu veti simti foamea, veti fi in forma fizica excelenta, va veti simti minunat. Restul insa, depinde de dvs. !

Un stil de viata sanatos va asigura beneficii importante, pe termen lung: controlul greutatii corporale, incetinirea vizibila a fenomenelor de imbatranire, energia si vitalitatea necesare in fiecare zi, dar mai ales - o sanatate buna pentru toata viata !

Copyright 2008 © Nutritie-Slabire

Design by Nutritie-Slabire

informatii: info@nutritie-slabire.ro

comenzi: office@nutritie-slabire.ro